Şimdi Ara

Lenovo Ideapad L340 4 GB GTX 1650 4.399 TL (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
12
Favori
20.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O halde braket de almalısın yoksa sabitleyemezsin Lenovo maliyet hesabı yapmış tek slot RAM, braket vs ayrı ancak ben 4.399 a aldığım için problem yapmadım.
  • speed001 kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'de 25 dolar kablo+bracket ama başka bir lenovo ürününün de kablosu uygun deniyor en kötü 18 dolara geliyor en iyi ihtimal onunla da 100 liraya geliyor(kupon vs daha uyguna)
  • Lenovo Ideapad L340 4 GB GTX 1650 4.399 TL

PC'de Realtek Bluetooth 4.2 destekli, tek Band bir Wifi m2 kart var, bunun performansını beğenmedim için ve artırmak amacıyla bu kartı aliexpressten 102 TL ye aldım Intel dual Band 5 g destekli Bluetooth 5.1 desteği ile bu fiyata PC'yi günümüz dünyasında çok daha avantajlı bir konuma taşıyacak çok ucuz ve etkili bir yöntem tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca bu parçadan sonra bir adet Crucial 16 GB ddr4 Ram ve Crucial 1 TB nvme ssd alarak bu wi fi kartın gelmesi neticesinde yani bir konu açarak Lenovo L340 upgrade çalışması yapacam, 4.399 a aldığımız laptopa yaklaşık 1000 TL masraf yaparak ( içinden çıkan parçaları satmak koşuluyla) nasıl bir canavara dönüşeceğini göstereceğim.
    Sonuç olarak

Core i5 9300H
    16 GB ddr4 Ram
    1 TB nvme ssd
    Dual Band 5g wifi
    Orjinal Win 10 Home
    İle 5.500 TL civarında olacak PC, bu fiyata bu özelliklerde PC bulmak hali hazırda imkansız en az 7 binden aşağı bulunmaz.

Hocam bende intel'in bir wifi kartı var ve 5ghz destekliyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC de daha önceden mi vardı? Bende Realtek 8821ce var, TV ye Bluetooth ile bağlanmada sıkıntı oluyor o nedenle bu kartı aldim

Bendeki intel r wireless ac 9462 2.4 ve 5 ghz ikisini de destekliyor.

• Sağol kardeşim, vergisi ne kadar oldu nasıl ödediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 29 Haziran 2020; 23:17:27 >
    Rica ederim hocam.
  • Sormayı unuttum verigisi nasil oldu sormayı unuttum, nasil ödediniz toplam kaça mal oldu?

Benim şanssızlığıma 15 dolarken 2 dolar yeni üyelik kuponuyla 13 dolara aldım şu an 13.25 attığım linkten de kayıt olunup alınırsa 11 dolara geliyor.Satıcıya düşük yazar mısınız demiştim min vergi tutarı 14 iken 15.64 tl vergi geldi.Toplam bana 15.64+90 tl'den 105 tl'ye mal oldu hocam.Şahsen lenovo türkiye 200tl'ye sadece kabloyu satıyorken çok iyi.
  • Hayırlı olsun ben de Intel ax200 wifi kartı aldım Ali express ten sanirim yüzde 15 gibi bir vergi var, hdd aparatları almadim maddi durumu biraz iyilestirip 1 TB nvme almayı düşünüyorum WD SN550 piyasaya çıktı bakalım

teşekkürler hocam ben de wifi kartı alabilirim belki işimi görüyor ama yine de 60tl gibi bir şey zaten. Halihazırda 256gb nvme ssd mi takılı 512 mi?Benim 512 olduğu için kablo alıp ek yapıyım dedim.Bir de hocam bence farklı bir ssd seçin derim dramless ssd çünkü wd sn550.DRAM eğer büyük boyutlu ssd kullanılacaksa çok önemli çünkü ssd doldukça hızı düşer dramless olduğu için.DRAM nedir diye aratabilirsiniz ama ben kısaca anlatırsam eğer ssd içindeki bilgilerin haritası dram'de tutulur ve hız düşmeden kullanabilirsiniz ama dram olmadığında harita tarzı bir şey olmadan hız çok yavaşlıyor doldukça.O yüzden önerim alıcaksanız 100-200tl fark olsa da dramli bir ssd almanız olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 29 Haziran 2020; 23:41:21 >
  • Ben de 250 GB WD nvme var o nedenle bayağı az geliyor BU DRAM olayına bakmadım ama 1 TB WDSN550 incelemelerini okudum TLC dizilimi olduğu için ve kopyalamada bir süre sonra hızı 875 MB/sn de kalabildiği için ve tabi orjinalinde WD olduğu için bunda karar kıldım ama dediğiniz duruma da bakacağım bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 29 Haziran 2020; 23:52:51 >
    Tlc olması iyi de hocam dram de çok önemli.

• Aynen o da önemli, beni asıl endiselendiren 6 aylık PC nin içini açmak olacak bir bir iki tırnak kirsam artık gıcır gıcır ses çıkarsa kaldırıp indirirken ben soğurum o PC den, siz açtınız mi içini, normalde full kasa toplayan biriyim ama laptoptan çok korkuyorum

Açtım hocam tek endişeniz kartla açtırmak başka bir sorunu olmuyor.Vidaları çıkarttıktan sonra kart veya ince bir şeyle kasayı ayırmanız gerekiyor onun dışında hiçbir şeyi yok endişelendiricek.
  • İyi o halde upgrade çalışması yapabiliriz

Aynen öyle hocam youtube l340 dissambly yazarsanız zaten şey yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.