Şimdi Ara

Lenovo Ideapad L340 4 GB GTX 1650 4.399 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
12
Favori
20.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardesim sayende haberdar olup satin aldik. Tesekkur ederiz. Ram konusunu anladim birazda ssd konusunda 250 gb yeterli olmaz mi? Cok oyun duskunu bi insan degilim araada sirada bi oyuna sararim bir sıkılınca siler gecerim. Film vs ile de doldurmam bilgisayari 250 gb yetersiz kalirsa halihazirda 250 gb i cikarip kablo vs ile ugrasmadan artirabilir miyim hafizasini onu merak ettim. Aydinlatirsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatalclaude F kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam kablo ile uğraşmadan indirimleri takip ederek bir 512 veya 1 tb Nvme çubuk SSD alırsan PC deki 256 yi çıkarıp satarsın onu takarsın hem kablolu sata SSD den 3/4 kat daha hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 22 Aralık 2019; 16:2:40 >
    M.2 2242 SSD / PCIe NVMe, PCIe 3.0 x 2, 16Gb/s
    M.2 2280 SSD / PCIe NVMe, PCIe 3.0 x 4, 32Gb/s

Şu boyuttaki NVMe SSD leri destekliyor baştaki 22 mm cubuk SSD nin genişliği sondaki 42 mm ve 80 mm uzunluğu kastediyor yani 8 cm uzunluk 2.2 cm genişliğinde pcie 2 ve 4 sürümlerini destekliyor

• Frk345 kullanıcısına yanıt
    Altını açınca garanti bozuluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de satın aldım mağaza teslim olarak ama bütçe konusunda emin değilim böyle bir cihaza ihtiyacım olup olmadığına... Bir arkadaşa devretme gibi bir düşüncem var.

• speed001 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesm onerebilecegin marka model varsa 500 gb ssd atabilirsen sevinirim

Lenovo Ideapad L340 4 GB GTX 1650 4.399 TL

Bunu inidirmli yakalarsak güzel n11 arada bir kupon veriyor bu m.2 SSD bir NVMe olanlari var onlar biraz daha pahalı ve daha hızlı ama bu attığım saniye 500 MB yani yeter de artar

Lenovo Ideapad L340 4 GB GTX 1650 4.399 TL

Bir de şunu alsak toplam 850 masraf edersek tabi elimizde 8 GB ddr ram ve 256 GB NMVe SSD kalıyor bunları da en kotu ihtimal 300 e elden çıkarsak tahmini söylüyorum 500 masraf ile elimizde

İ5 9300h
    4 GB GTX 1650
    500 GB SSD
    16 GB ramli
    Bir PC olur daha ne olsun bize maliyeti 4325 PC soyle 600 olsun masraf 5000 e gelsin bu özelliklerde PC 5000 e alınmaz.

Ancak bu upgrade için acele etmeyecem belki zamanla yettiğini görürsem baz donanimla devam edebilirim

• Beyler takip ediyorum tekrar düşme ihtimali var mi

• gayet başarılı bir pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 23 Aralık 2019; 13:28:31 >
  • Açılmamış kutu isteyen varsa yardimci olurum, ben vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapiekankarz

Ben de satın aldım mağaza teslim olarak ama bütçe konusunda emin değilim böyle bir cihaza ihtiyacım olup olmadığına... Bir arkadaşa devretme gibi bir düşüncem var.
    Benim de aynı şekilde, Istanbul için konuşabiliriz..
  • Üzerine kar koymadan satacak varsa PM atabilirsiniz

• Ben taksit açısından gittigidiyorda da sipariş verdim. Ama bir türlü siparişin kargo bilgileri gönderilmedi. Gg bana gönderirse Teknosa dan aldığımı aldığım fiyata bırakırım almak isteyene

• İstanbul içi 4400 nakit satın alabilirim

• 5188 tl verilir mi buna ? 4400 ü gördüğü için 5188 tl den almak istemiyorum ama bu fiyata bile bundan daha iyisini göremedim hiç.
  • jay luiz kullanıcısına yanıt
    İşte hocam ben tam da bu dediğiniz nedenden dolayı bu ürünü fırsat olarak sunmuştum çünkü 4.399 bu laptop için çok iyi fiyatti ben aldım.

Sorunuza gelince 5118 TL ye yine muadillerine göre iyi fiyat ancak bir m.2 SSD bir RAM takviyesi ile size 6000 civarına gelir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.