Şimdi Ara

LENOVO IdeaPad Y500 SLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Stoklarda gördüğünüz bir yer var mıdır ? bir hafta bekleyip, gelmezse sli olmayan modelini almayı düşünüyorum.

• Sli modelleri şu an hiçbir yerde yok, çünkü gelmedi. Full hd panelli ve sli destekli y500'in gelmesi zaten düşük bir ihtimal. Gelecek olsa bile mart sonu- nisan başından önce gelmez. O zaman da biraz bekleyip yeni ekran kartlı ve işlemcili bilgisayar almak mantıklı olur. Yada şimdiden bir monster siparişi vermek mantıklı olur. Yani y500 alınmaya değmez onun yerine ge60 veya n56vz modelleri tercih edilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek gt650m li modeli 2000 tl civarında n56vz nin yerine daha yerinde bir seçim olur bence. W8 işletim sistemi de ayrı bir avantaj.
  • W8 kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Kullandığım çoğu program uyum sorunu yaşıyacak gibi. Asusn56vz ye gelince, onda 4 tane usb 3.0 olması benim için sıkıntı biraz, çünkü harici ses kartımı uyumsuz olma ihtimali var, en azından bir tane 2.0 gerekiyor . G60 da 2500 civarı. Benim sınırım 2000+100.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih520 -- 21 Şubat 2013; 20:51:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.