Şimdi Ara

Lenovo İdeapad Y510p Kullanıcılar kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
14.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8.1 olarak kullanan arkadaşlara bir sorum olacakk . windowsu güncellemek istiyorum. memnun musunuz öncelikle. driver larda sorun var mı . sli de veya herhangi bir oyunda sorun çıkaracak bir negatif etkisi var mı ? kısacası windows 8 kullanıyorum ,8.1 e guncellememi önerir misiniz.
    bir diğer sorum da soğutucu arıyorum arkadaslar . 100 200 arasında bir sogutucu önerirmisiniz .(öncelikli marka olarak zalman )
    tesekkurler
  • Windows 8.1'e güncelleyebilirsiniz. Hiçbir sorunu yok, SLI problemsiz olarak çalışıyor. O sorunlar halledildi.
  • teşekkürler TeknoMNST. gönül rahatlığıyla güncellemeye başlayabilirim.
  • Lenovo Y510p GT 755m SLI modeli satış ilanım;http://forum.donanimhaber.com/m_100387609/f_//tm.htm#100387609
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarla ilgili bir sorum olacak, özelliklerinde bilgisayar kapalıyken bile usb ile sarj edebiliyorsunuz diyor fakat denedim olmadı sıkıntı nerededir bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  • Midnite93 M kullanıcısına yanıt
    Bios'tan aktif etmeniz gerekiyor öncelikle. Always-On USB Port veya buna benzer bir seçenek olması gerekiyor.
  • Arkadaşlar tek ekranlı olanlardan recovery oluşturan ve paylaşabilicek var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ekran kartlı:(

• Beyler. Bugün pazarlıkla 1900 tl ye kadar indirdim gt755m sli olan modeli. Kutu yok fatura var. Fakat şu olay yaşanmış pc de. Fan ızgaralarından ortadaki 2 3 tanesi kendi kendisine düşmüş. Darbe yok kesinlikle. Anlayabiliyorum onu. Sıcaklığı dışarı atarken olmuş olabilir. Sizce sorun teşkip eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökko -- 28 Ekim 2015; 17:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökko

Beyler. Bugün pazarlıkla 1900 tl ye kadar indirdim gt755m sli olan modeli. Kutu yok fatura var. Fakat şu olay yaşanmış pc de. Fan ızgaralarından ortadaki 2 3 tanesi kendi kendisine düşmüş. Darbe yok kesinlikle. Anlayabiliyorum onu. Sıcaklığı dışarı atarken olmuş olabilir. Sizce sorun teşkip eder mi ?

hocam bendede aynı cıhaz var bende cok temız baktım ama bendede aynı durum oldu 2 3 tanesı düştü hatta 4 5 oldu o kronik bir şey kesınlıkle kotu kullanımdan degıl gonul rahatlıgıyla alabılırsınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.