Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada SSD Hakkında mumsur kardeşimiz Değinmiş Ben Bayağı Bir Araştırdım SSD ile HDD Birleşik Olarak Geliyor Galiba 24gb veya 32 gb bir SSD miz Olsaydı Windowsu Kurup HDD ile birleştirme Şansımız Olurdu Diye Düşünüyorum Ama 8 GB SSD yi Nerde Kullandırıyor Fikrim Yok Araştırma Sonuçlarıma Göre Şu Linkteki Bilgiler İşe Yarıyor Denedim SSDyi Filan Gördü Ayırmaya Gerek Görmedim HDD ile SSD Birleşikmiş
    http://www.enpedi.com/2012/12/expresscache-ssd-bellekleme-nedir-asus.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvadorx

Bendeki İ7 si Crysis 3 Oynadım Takılmadı Isınma Yapmadı Bir Kere Bile Isınma Görmedim Doğrusu

Hocam şimdi düzeldi.Hatta buz gibi.Kullandıkça batarya da açıldı.İlk başta %100 dolu iken 2.20 dk gösteriyordu kullanımı.Şimdi 4 saate kadar çıktı.%42'de 1 saat 34 dk. gösteriyor şimdi.

Edit:Benim aldığım 1 tb hdd olan model.Galiba ssd yok bunda.Yakında ekletiriz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 1 Şubat 2014; 19:50:45 >
  • Merhaba, Ben bugun Vatan'dan 59-391779 modelini 2080 tl bonus karta 9 taksit ile aldım.
    Genel izlenimim çok olumlu ancak ekran parlaklığı maksimumda yeterli gelmedi.
    Ancak söyle bir sıkıntım var eger çözümü çok basit ise beni mazur görün klite codec paketi indirdikten sonra .mkv uzantılı bir dosya oynattım görüntü korsan vcd 'den beterdi. Bunun sebebi ne olabilir.
    Teşekkürler.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    kardeşim merhaba şimdi merak etmiştim ben dediğim gibi kutu üzerine baktım 1 tb + 8 yazıyor yani içersinde ssd var . ama bir programla bunu görmem mümkün mü bilmiyorum ... ben C sürücüsünden D sürücüsüne bişey kopyalarken ilk başta 100 mb/s civarı hızla kopyalıyor biraz sonra 30-20 civarına düşüyor bunun sebebi ne olabilir sence ? ssd alıyor ilk başta sonra hdd mi aktarıyor acaba tam çözemedimde
  • Kullandıkça bir şeyler çıkıyor alette.Fan çalışacağı zaman gıcırtı oluyor.Sonra kesiliyor.Bir de farenin usb alıcıyı takayım dedim ama usb çok zor giriyor bu alete.Kullananlar özellikle bana bildirirse memnun olurum.Yarın aldığım yere belirteceğim bunu.
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    bende bu sorunlar yok kardeşim sebebini bilmiyorm
  • Teşekkürler.CD rom sürücüsü de aşırı bir şekilde oynuyor yahu.İçim garip oldu şimdi.
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ilk SSD Devreye giriyor galiba sonra hddye girdiği için hız düşüyor dosya transferinde ben 500 mble başlayıp 2-3 saniye attıktan sonra 50-60a dütüğünü bile gördüm :) @mumsur
  • lostisland35 L kullanıcısına yanıt
    Masaüstünden sağ klik NVIDIA Denetim Masası>>3D Ayarlarının Yönetilmesi>>Genel Ayarlar>>Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi Seçili Olmalı..
    Ve Görüntü Ayarlarını Önayarla Yap Menüsünden Gelişmiş 3D Görüntü Ayarlarını Seçili Değilse Kullanı Seç Kalite ve Performansı Artırıyor.
    Evet Onu Bende Farkettim CD rom sürücüsünün iç içe çıkan raylarını en sonuna kadar çekince birbirine girdiği yerde bolluk oluşuyor o yüzden çok sıkı tutmuyor sallanma sebebi bu ama cdrom düzgün performansta çalışıyor Bu bence avantaj CD romu çıkarttıktan sonra bir şekilde asılttırmak sağa sola bir şekilde vurması direk kılılması demek ama esneyerek kurtarabilme şansı oluşuyor. Benim çok başıma gelen birşey :) Bu arada fan ile ilgili sorunun hakkında bilgim yok bende hiç olmadı aldığın yere bir götürüp belirtmende fayda var. @Face Of Melinda
  • Ürünü ben de almayi düşünüyorum ama su aralar fiyatlara doping yaptılar tüm firmalar özellikle gold hem kredi kartina taksit olayi hem de dolarin fiyati yükselmesinde etkili oldu. Tahminin 2000 TL bin altina düşecek yakinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet Onu Bende Farkettim CD rom sürücüsünün iç içe çıkan raylarını en sonuna kadar çekince birbirine girdiği yerde bolluk oluşuyor o yüzden çok sıkı tutmuyor sallanma sebebi bu ama cdrom düzgün performansta çalışıyor Bu bence avantaj CD romu çıkarttıktan sonra bir şekilde asılttırmak sağa sola bir şekilde vurması direk kılılması demek ama esneyerek kurtarabilme şansı oluşuyor. Benim çok başıma gelen birşey :) Bu arada fan ile ilgili sorunun hakkında bilgim yok bende hiç olmadı aldığın yere bir götürüp belirtmende fayda var. @Face Of Melinda

Cevap için teşekkürler hocam.İçim bir nebze olsun rahatladı.Aslında dediğiniz gibi avantajlı ama neredeyse 1 cm kadar oynama var.Fark ettiyseniz rayları tutan mekanizma bile oynuyor yerinden.Yarın belirteceğim ne olursa olsun.
    Diğer sorunum ise usb girişleri çok dar yapılmış gibi, zor giriyor.Fan konusunda da sıkıntı var gibi.Fan çalışmadan önce geliyor o ses.Kapı gıcırtısı gibi bir ses.

Nedemek...Fan usb konusunda fikrim yok 2sinede rastlamadım.
  • ilyasozde İ kullanıcısına yanıt
    Evet Ama Piyasayı İyice Bir Araştırırsan Aynı Özellikteki Bir Bilgisayarın Fiyatını Bunun Yakınında Bulamazsın Özelliklere Bence Bu Bilgisayar Bedava Tabi Doların Yükselmesi Ayrı Bir Olay Şuan Acil Lazımdı Bana Kaçırmadım Valla :)
    sen bi linnk paylasmıstın yukarda ama tam olarak anlamadım . bu ssd i devreye fln mı sokmamız gerekiyo acaba?
    Evet Ordakilere Göre Freedos Gelenler Bir Kaç Program Yüklemek Gerekiyormuş Bende Bir Deneme Yaptım Oradakileri Uyguladıktan Sonra SSD yi Gördü Orayyı Bir İncelemende Fayda Var.
  • Z510 Oyunlardaki (Crysis 3) Grafik Performansı ve Isısı Açısından Bir Videoyla Akıldaki Soruları Azaltmak İstedim Buyrun Video

Video Linki

benim free dos gelmedi ama o cmd komutlarıyla baktıgımdada bişey bulamadım yani
    Expresscache Diye Bir Program Var Onu İndirip Kurduktan Sonra Cmddeki Bilgi Değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Cevap için teşekkürler hocam.İçim bir nebze olsun rahatladı.Aslında dediğiniz gibi avantajlı ama neredeyse 1 cm kadar oynama var.Fark ettiyseniz rayları tutan mekanizma bile oynuyor yerinden.Yarın belirteceğim ne olursa olsun.
    Diğer sorunum ise usb girişleri çok dar yapılmış gibi, zor giriyor.Fan konusunda da sıkıntı var gibi.Fan çalışmadan önce geliyor o ses.Kapı gıcırtısı gibi bir ses.

Benim cihazimda da usb girisleri dar yapilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.