Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona root programını kurdum twrp den ancak Lenovo logosunda 1 2 dakika durduktan sonra siyah ekran geliyor ve ana menüye geçmiyor asla telefonu usb bağladığım da yukarı da bildirim ışığı da yanıyor bu problemden nasıl kurtulurum rom indiriyorum şuan lenovonun resmi romunu ama bu süreçte yapabilecek başka birşey var mı diye de merak etmiyor değilim...
  • darkmastek D kullanıcısına yanıt
    işlemi android 6 da yaptıysan açılmaz.yamalı boot kurup sonra root yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

quote:

Arkadaslar s427 yi kurdum şimdi, cihazda twrp ve root var su an. S433 gelmis 38 mb boyutunda. Ama sanirim twrp ve root oldugu icin ota guncellemeyi yukleyemiyoruz degil mi. Romun tamamini indirip flaslamak lazim degil mi

EDİT:arkadaşlar,resim çektikten sonra sağ alttaki küçğk resme basarak resmi inceleme bunda da yok,ayrıca cihaz onceki sürümde oldugu gibi arada bir kendi kendine cok kısa süre,belki yarım saniye titriyor.var mı bu sorunu yaşayan?

http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/

Ben bunu kurdum.s433.suan sıkıntı yok.resim çektikten sonra sağ altta resme tıkladığında geliyor resim.bunu kur.

herhangi bir hata varmı hocam romda.
    şarj durumu nasıl,ekran süresi bekleme falan
    hızlı şarj falan demiş geliştirici.
    kaç saatte şarj oluyor.
    s427 deyim geçmeye değer mi?

Sorun yaşamadım daha.3.5 saat felan ekran suresi alırsın.orjinal şarj cihazinla çabuk sarz ediyor.

Hocam bu couco romu, official s427 üstüne wipe yapmadan flashlasak ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar s427 yi kurdum şimdi, cihazda twrp ve root var su an. S433 gelmis 38 mb boyutunda. Ama sanirim twrp ve root oldugu icin ota guncellemeyi yukleyemiyoruz degil mi. Romun tamamini indirip flaslamak lazim degil mi

EDİT:arkadaşlar,resim çektikten sonra sağ alttaki küçğk resme basarak resmi inceleme bunda da yok,ayrıca cihaz onceki sürümde oldugu gibi arada bir kendi kendine cok kısa süre,belki yarım saniye titriyor.var mı bu sorunu yaşayan?

http://www.needrom.com/download/cuoco92-s433/

Ben bunu kurdum.s433.suan sıkıntı yok.resim çektikten sonra sağ altta resme tıkladığında geliyor resim.bunu kur.

herhangi bir hata varmı hocam romda.
    şarj durumu nasıl,ekran süresi bekleme falan
    hızlı şarj falan demiş geliştirici.
    kaç saatte şarj oluyor.
    s427 deyim geçmeye değer mi?

Sorun yaşamadım daha.3.5 saat felan ekran suresi alırsın.orjinal şarj cihazinla çabuk sarz ediyor.

Hocam bu couco romu, official s427 üstüne wipe yapmadan flashlasak ne olur?

Tam emin değilim ama olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende de k3 note var yurtdışından aldım sağ ve orta home tuşu çalışmıyor yazılımsal mıdır yoksa donanım sorunumudur. Bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar rootsuz cwm mod yükleyen var mı?
  • Artık yeni rom çıkmıyor.sanirim android 7 için ugrasiyorlar

• Arkadaslar android 7 yukleyen varmi? Ben bir tane yukledim somdilik sorun yok gibi

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    7'ye xposed cıkmadan kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

7'ye xposed cıkmadan kullanmam.

Aosp romlar yağ gibi akiyor.lenovo vibe ui denen launcherle telefona resmen iskence ediyor.

• nerden indrebiliriz rom dosyasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

nerden indrebiliriz rom dosyasını

https://drive.google.com/file/d/0BwCqPqYSgcPabng2S0VsWDBsZW8/view

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Hangi romu indirdiyseniz ana konusunun linkini de verirseniz takip etmek kolay olur, xda veya needrom konu linkleri gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Hangi romu indirdiyseniz ana konusunun linkini de verirseniz takip etmek kolay olur, xda veya needrom konu linkleri gibi...

Facebookta lenovo k3 note vietnam sayfasinda aldim.onlarda bbs.ydss olan çin forumundan almislar linki vardi.rom rootlu ,multilang fakat gapps ayri yuklwmek gerekiyor

• buradaki herkes icin bida soyluyorum.flyme rom butuuuun cikan romlari 5'e katlar.heyecan aramaya gerek yok yani.
  • Arkadaşlar kameradaki odaklanma sorunu bütün romlarda varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

buradaki herkes icin bida soyluyorum.flyme rom butuuuun cikan romlari 5'e katlar.heyecan aramaya gerek yok yani.

Ne gibi artıları var hocam,bize de söyle ona göre indirek :)
    şarj süresi falan nasıl
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Herseyi calisiyor sorunsuz .aksami beklerseniz twrp yedegi atarim xposed+ moduller,gapps klavye daha bicok duzenleme ile birlikte.iyilestirme bana ait.
  • aynı işlemler lenovo k3 (k30w) içinde yapılabilir mi?
  • Arkadaşlar, cihazda kernel audiotor yada setcpu tarzi işlemci frekansları ayarlama uygulaması kullanan varmı. Ben cihazın en düşük frekansini daha da düşürmek istiyorum.

Gereksiz yüksek işlemci gücü kullanıyor gibi geliyor. En yuksegi 1412 ye çektim 1690dan.en düşük 460 ...bunu da 200 civarına çekmek istiyorum. Nasıl bi ayar gerekir
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.