Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha hiç yurt dışı alışverişi yapmamışken arkadaşımın hesabından benim için motorola atrix için pil almıştık. Pil orjinal yazıyor ama orjinaliyle ne aynı kapasitede ne aynı akımda elektrik çekiyor. Hatta gramajlarıda farklıydı anında iade aldık. Mesela elephone p7000 pili ile ilgili elemanın biri pili başka markanın pili ile vs ölçüp biçiyor doğrumu diye. Redmi note piliydi galiba yani benim tel oluyor ondan bir kaç gram daha ağır. Ve akım olması gerektiği gibi. Zaten sahte pil de akım, kapasite ve ağırlık ispat için yeterli sebep bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 29 Mayıs 2015; 22:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • be telefondan lenovo resmi sitelerde hiç bahsi yok neden..?
  • lenovo türkiye sayfasında diyorsan ülkemizde satılmadığı içindir.satılan modeller bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

lenovo türkiye sayfasında diyorsan ülkemizde satılmadığı içindir.satılan modeller bulunuyor

merhaba ne yaptınız rom konusunu halledebildiniz mi
  • 06YALNIZKURT 0 kullanıcısına yanıt
    Sadece Çin için üretilen bir model, global satışı yok o yüzden göremezsiniz. Çin sitesine bakmanız lazım.

Mesela resmi Lenovo rom sitesinde (viberom.com) sadece k3 note ile tanıtım yapmışlar. Çİnde baya populer şu aralar.

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

lenovo türkiye sayfasında diyorsan ülkemizde satılmadığı içindir.satılan modeller bulunuyor

merhaba ne yaptınız rom konusunu halledebildiniz mi

şu an daha bisey yapmadım.şarjı iyi giden stabil rom hangisi bilmiyorum.tlf 1511 ile geldi hosuma gıtmedi.1520 en iyisimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Sadece Çin için üretilen bir model, global satışı yok o yüzden göremezsiniz. Çin sitesine bakmanız lazım.

Mesela resmi Lenovo rom sitesinde (viberom.com) sadece k3 note ile tanıtım yapmışlar. Çİnde baya populer şu aralar.

link

teşekkür ederim evet öyleymiş..şu çinlilerin kafası acayip çalışıyor..dünyayı ileride istila edecek güç bunlar olsa gerek..
  • Tlf cok hafif ve ince boyutuna gôre.temperli cam almak lazim acil

• quote:

Tlf cok hafif ve ince boyutuna gôre.temperli cam almak lazim acil

http://www.sanalpazar.com/Lenovo-K3-Note-Tempered-Ekran-Cami-Silikon-Kilif__isp44525412
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Mayıs 2015; 12:23:26 >

• imei değiştirmek istiyorum ama
    mobileuncle da mtk modu yok
  • imei işini mau meta ile yapın. mobile ile yaptığınızda rom işlerine girerseniz imei silinebiliyor. kısacası uğraştırır sizi.

http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

http://akilli.be/forum/konu-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-en-garanti-yontem

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    1522 çımış hocam. Görünüm biraz değişmiş, Lolipop için bunu yapmaları lazımdı zaten. Sistem lolipop görünüm kitkat olunca ne anladım o işten .
  • orhanveo kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam.

Birde kamera performansı olsaydı, özellikle ön kamera iyi olurdu.
  • Telefona bayildim.bir ara lenovoya ara vermistim ama lenovosuzda olmuyormus arkadas.vibe ui nin herseyi harika.ekstra uygulama yuklenmesi gereken cok sey rom kendisi sunuyor zaten.power manager harika.acilista calismasini istemedigin uygulamayi secebilirsin.greenifye gerek yok.mobil veri yi ekran kapaliyken kapiyor ve ekrani actiginde otomatik aciyor.apps4sn miydi neydi o programa gerek kalmiyor.altta calisan uygulamalardan istedigini secip internetini habersiz kullanmama ozelligide var.muhtesem gercekten.tlf da harika.yağ gibi.donma kasma yok.fiziki olarakta yakisikli gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

imei işini mau meta ile yapın. mobile ile yaptığınızda rom işlerine girerseniz imei silinebiliyor. kısacası uğraştırır sizi.

http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

http://akilli.be/forum/konu-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-en-garanti-yontem

maui ile atarsak daha sonra yine maui ile mi değiştirmemiz gerekiyor satarken telefonu ?
    mantıken öyle olur da yine sorayım dedim hocam.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yok şart değil ama satarkende mau ile eski imeisini çakarsanız saglıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 30 Mayıs 2015; 15:16:34 >
  • arkadaşlar ben telefona cwm recovery yüklemye çalıştım.olmadı.şimdi açılmıyor.pili çıkarıp ses kısma+power tuşuna basıyorum titriyo ama açılmıyo.şarşa takınca kırmızı ışık yanıyor.yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

arkadaşlar ben telefona cwm recovery yüklemye çalıştım.olmadı.şimdi açılmıyor.pili çıkarıp ses kısma+power tuşuna basıyorum titriyo ama açılmıyo.şarşa takınca kırmızı ışık yanıyor.yardım.

çökmüş olabilir. rom flaşlarsan düzelir muhtemelen hocam.
    daha önce çok kere çökerttim benzer şekilde mtk telefonları, hep rom flaşladım düzeldi. elimde kalan olmadı yani.

çökme sebebi de fazla araştırmadan uygun olmayan ya da farklı model veya android sürümleri için olan programları yüklemeye çalışmak oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

arkadaşlar ben telefona cwm recovery yüklemye çalıştım.olmadı.şimdi açılmıyor.pili çıkarıp ses kısma+power tuşuna basıyorum titriyo ama açılmıyo.şarşa takınca kırmızı ışık yanıyor.yardım.

telefonun pili bitmiş olmasın eğer öyle ise bir müddet bekleyin.şarjda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06YALNIZKURT -- 30 Mayıs 2015; 16:18:43 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.