Şimdi Ara

Lenovo K5 Plus; Instagram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu doğru yere mi açıyorum emin değilim ama telefonumla ilgili bir sıkıntım var. Telefonumun modeli Lenovo K5 Plus, alalı rahat 2 yıl oluyor. Aldığımdan beri instagramda hikaye kısmında video çektiğim zaman (ya da galerimden, telefonumla çekilmiş bir videoyu hikayeme atmak istediğimde) videonun FPS'i çok düşük gibi görünüyor, böyle kare-kare, sanki 10-15fps videoymuş gibi, izlenilemez bir şekilde çıkıyor. Kameramın video kalitesini düşürmeyi, instagramı silip tekrar yüklemeyi ve son olarak telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denedim ancak sorunum devam ediyor.

Çözüm önerisi olan var mı?

• Yeni telefon için para biriktirmek. Bu sorun bazı çinli telefon üreticilerinde meydana gelir. İnternette araştırdığım kadarıyla da hiçbir çözümü yoktur. Eski İnstagram sürümleri videoları atabiliyordu ama onlar da eskidi diye video yükleme özellikleri kendini imha ediyor ve hiçbir şekilde videoyu düzgün yükleyemiyorsunuz.

Dipnot: Gün sonunda bir çözüm buldum. Eğer cep telefonunuz H265 çözücüyü destekleyip açabilecek kadar yeniyse, videonuzu H265'e dönüştürüp videoyu Instagram'a FPS düşüşü olmadan atabiliyorsunuz.

Dip dipnot: H265 ile gönderdiğiniz videoların renk değerleri değişiyor, kısacası yine düzgün yüklenemeyen bir video daha. Ben bu noktadan sonra bir daha asla Lenovo ürünlerine yanaşmam, sizlerin de uzak durmasını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 13 Eylül 2021; 20:42:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    8 ay önce açıldı
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.