Bildirim
Lenovo k6 note hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 gün önce aldım bende f/p olarak güzel cihaz bataryası çok hoşuma gitti. -
hangi renkten aldınız,
ben özellikle gri olanından almak istedim fakat satıcının elinde kalmamış hafta içinde gelecek dedi bekliyorum -
nereden alıyorsunuz? 3 gb mi, 4 gb mi alet? teşekkürler... -
vatan computerdan aldım önyüzü siyah benimkinin arkası gri , gold modeli vardı cihazın rami 3 gb. -
turkcel bayisinden alacağım ram 3/32 modeli
istanbul/samandıra -
quote:
Orijinalden alıntı: eski acik
2 gün önce aldım bende f/p olarak güzel cihaz bataryası çok hoşuma gitti.
Hocam bende düşünüyorum da kitapçığından sar değerine bakabilir misiniz ? İnternette bulamadım. -
Dostum Baş 0,426 vücütta 1,550 yazıyor nasıl bu değerler yüksek mi? -
ön kamera nasıl gene dar açılı mı, kafayı zoomluyor gibi mi ? Lenovolar hep öyle.. -
dün itibari ile xiaomi mi5 sipariş ettim, -
Kesinikle tavsiye olunur. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Gerçekten çok hızlı ve akıcı. g4 kullandım ondan iyidir. -
Bende bakıyorum bu aralar, herhangi bir kronik sorunu var mı arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Bende bakıyorum bu aralar, herhangi bir kronik sorunu var mı arkadaşlar ?
15 gün önce vatan dan 1189 Tl ye satın aldım . Çok memnunum özellikle şarz konusunda. Akıcı bir telefon ram iyi depolama iyi sd kart ı var radyosu var . Benim ihtiyacımı fazlasıyla görüyor yine de karar sizin . -
Sağolun hocam, bende Samsung j7 prime, Asus Zenfone 3 laser ve bunun arasında kaldım. -
Ben de bir telefon alacağım karar veremedim. K6 note mu, gm 5 plus mı alsam? -
GM5 plus kullanıyorum 7 ay oldu alalı sarz soketi bozuldu cok isindigi zaman takılma yapıyor, diğer özellikleri güzel bataryası k6 ya göre daha az gidiyordur. -
-
Teşekkürler hocam, şuan zenfone 3 lasere daha yakınım ama batarya da önemli açıkçası karar veremedim tam, j7 prime dediğiniz gibi ekranına kötü diyorlar.
Birde Samsung Galaxy c7 vardi Istanbul bilişim satıyor onuda garantiyi kendileri veriyormus yani ithalatçı garantili o yüzden ondan da vazgeçtim özellikleri güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Teşekkürler hocam, şuan zenfone 3 lasere daha yakınım ama batarya da önemli açıkçası karar veremedim tam, j7 prime dediğiniz gibi ekranına kötü diyorlar.
Birde Samsung Galaxy c7 vardi Istanbul bilişim satıyor onuda garantiyi kendileri veriyormus yani ithalatçı garantili o yüzden ondan da vazgeçtim özellikleri güzeldi.
bende bakacağım. kart takmadan k6 note u deneyip beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum ama bakalım. hepsi burada yamuk yapmasa iyi.laser de baya hoşuma gidiyor ama işte pil . -
arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu her şey çok güzel ama uygulamaların üzerine bildirim sayısı gelmiyor bir türlü. telefonda böyle bir özellik mi yok acaba ?
Benzer içerikler
- tüketici hakem heyeti para iadesi nasıl alınır
- lenovo tab m11 yorumlar
- bim tablet
- en iyi oyun telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X