Şimdi Ara

lenovo kullananlardan tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500-600 lira civarı bir parayı gözden çıkararak netbook almayı düşünüyordum sırf taşıma kolaylığı sağladığı için fakat arkadaşımınkini bir süre kullandıktan sonra pekte isteklerimi karşılamayacağında karar kıldım.Şu an goldda bir kampanya gördüm Lenovo ideapad G560 model P6100 işlemci 500gb hdd 2 gb ddr3 ramla birlikte 888 liraya satılıyor.İnternetten baya araştırdım fakat benim için en önemli konu olan şarj süresi hakkında hiçbir bilgi göremedim.Tavsiyeleriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• Dün netsipariş.com'dan b560 aldık nişanlıma bugün geldi çok güzel bir bilgisayar ve şarzı yaklaşık 4 saati geçkin dayanıyor her türlü özelliği de mevcut 745 tl
    http://www.netsiparis.com/detay/11201666300/LENOVO-B560-59052101-P6100-2GB-500GB-15-6-DOS
    tavsiye ederim
  • öneriniz için tşkler boraedmit.Birsürü modeli var kafam karıştı benimde bu ikisi arasında ne fark var işlemci aynı ram aynı hdd aynı bir tek ekran kartı farklı galiba birde içerisinde işletim sistemi gelmiyor. B'si var G'si var V'si var B560 ile V560 arasında ne fark var mesela anlayamadım
  • bu aradahttp://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=9991
    sizin bahsettiğiniz modelin sonunda G'si olanmış buda,bunun ne farkı var bnuda anlayamadım bilen bir arkadaş beni aydınlatırsa çok sevinirim. :)
  • yukarıda linki verilmiş son iki bilgisayar arasında fark yok (ürün kodları aynı)...dizüstü alırken öncelikli kriteriniz fiyatsa eğer size en uygun olanı seçin, hangisini alırsanız alın Lenovo sizi üzmeyecektir.
  • şu an b560 ile g560 arasında kaldım arasındaki tek gördüğüm fark işletim sistemi birinde var diğerinde yok.Sırf bunun için farklı isimle mi piyasaya çıkıyor acaba
  • Bizdehesaplı.com web sitesinden B560( P6100-3GB Ram-500GB HDD) ı 816 tl ye aldım. kargo yarınkisi gün teslim etti.kredi kartına 9 taksit. 3 taksitte banka yapıyormuş galiba 12 taksit.HDMI çıkışıda var diye biliyordum ama yokmuş.İntel onboard ekran kartlı ve e-sata girişi var.2GB ram yeterli aslında ama üç kuruş daha verip ilerde bir daha ram artırımıyla uğraşmayalım diye 3GB ramli olanını aldım.makinanın kasası fazla göz doldurmuyor.Yani plastik ağırlıklı.Ancak ses ve görüntü kalitesi kesinlikle doyurucu.Hoparlörleri çoğu dizüstüne göre daha güçlü gibi geldi.galiba 2x2 watt. Bazı web sitelerinde B560G olarakta var aynı makina belki onlarda hdmi çıkışıda mevcuttur.Yada onboard ekran kartının nvidia onboard ekran kartı olma ihtimalide yüksek.Tam olarak bende çözemedim.
  • ha, birde bluetooth da var. ama denemedim onu . pekte ilgimi çekmiyor.
  • g560 ile b560 arasında takıldım kaldım.g560'da paylaşımsız 1 gb nvidia g310m ekran kartı var ve 2 gb ram var.b560da ise 3 gb ram var fakat ekran kartı paylaşımlı.Sizce hangisini almak daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VzSs -- 11 Şubat 2011; 22:16:21 >
  • kimse bu iki laptop arasında bir tercih yapamıyor mu bir tavsiye lütfen bende çıkamadım bu işin içinden :)
  • İşletim sistemli olanla fiyat aynıysa işletim sistemi olanı al.
  • biri bu hocamhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd760343
    3 gb ram var fakat ekran kartı paylaşımlı ve işletim sistemi yok.

diğeri goldda kampanyaya girmiş 888 liraya satılıyor onda 2 gb ram var 1 gb nvidia geforce g310m ekran kartı ve windows 7 home basic veriyor.Golddaki stokta bitti mi bitmedi mi henüz bilmiyorum bayadır karar aşamasındaydım.birinde 1 gb ram var fazladan diğerinde ise ekran kartı paylaşımsız ve işletim sistemi var.işletim sistemi çokta önemli değil diye düşünüyorum fakat ram mi paylaşımsız ekran kartı mı bunda kafam karıştı.

Bu arada hepsiburadadaki 3 gblık olanda +olarak hdmi çıkışı var paylaşımsız ekran kartlı laptopta o yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VzSs -- 12 Şubat 2011; 12:28:29 >

• Hayırlı olsun laptopunuz.ancak anlamadığım nasıl 4 saat gidiyor şarjı, bende aldım aynı maldan pekte öyle ahım şahım bir şarj süresi yok açıkça.
  • LENOVO B560 59-058610 15.6" INTEL P6100-2.00GHz 2GB 320GB DOS

İşlemci ve Tampon Bellek Intel P6100 (2.0GHz, 3MB cache)
    İşletim Sistemi DOS
    Yongaseti HM55
    Ana Bellek 2GB
    Ekran 15.6" 1366x768 HD LED
    Video Grafik ve Bellek INTEL GMA HD
    Sabit Disk 320GB
    Optik Sürücü DVD±RW DL
    Kart Okuyucu Yok
    Video Kamera Var
    Fax/Modem/LAN/WLAN Gigabit / Non-Intel 1 x BGN / Bluetooth / Parmakizi okuyucu var
    Pil Paketi ve Ömrü 6 cell
    Boyutlar ve Ağırlık 2.5kg

FİYAT: 800 TL
  • arda bey ekran kartı nvidia g310m olan model mi sizdeki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.