Şimdi Ara

Lenovo Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce laptop almaya karar verdim araştırdım ettim falan filan Fiyat/performans olarak en iyisi olduğunu düşündüğüm ve almaya karar verdiğim laptop lenovo y5070 Fakat 2 haftadan fazla süredir bekliyorum vatan bir türlü getirmiyor bu laptobu ne zaman gitsem sorsam arasam etsem 2-3 güne gelir en geç diyolar başka bi yerde de bulamadım bu laptopu. o yüzden vazgeçme arifesine geldim. Bugün gold a bakim bi dedim aynı özellikli fakat model no su farklı olan lenovo bu laptobu buldum. 2 si arasında ben bi fark göremedim. Bilen yada kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
    -y5070 lerde ekranla ilgili bazı kötü yorumlar var, kullanan kişilerin yorumu nedir?
    -Bu laptopun ekran kartı 2gb + 2gb değil direk 4 gb değil mi?(lenovo bazen yapıyor öyle şeyler)
    -Diğer modelde dvd/cd yoktu, harici olarak veriyorlardı. Bu modelde kasasında var mı cd/dvd yeri?
    -Diğer klasik sorular( ısınma ve performansla ilgili olarak sıkıntısı yoktur herhalde? )

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-78m4-notebook_u

yanlis modeli atmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-78m4-notebook_u

yanlis modeli atmisim

Dün gittim golda lenovoyu almak için senin gösterdiğin pcyi gösterdiler bi kararsız kaldım 17 inc olması teredütte bıraktı ama kulağıma gelen acer kullanıcılarının yorumu vazgeçirdi acerden.. lenovo yu aldım ve memnunum şimdilik
  • güle güle kullan kardeş. lenovo'dan pişman olmazsın ve bu modeli gerçekten çok kaliteli modellerinden biri. Çok fazla talep olduğu için bulmak zor oluyor ama beklemeye değecek bir model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook - Ultrabook
    2 yıl önce açıldı
    Lenovo Laptop Klavye Değişim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.