< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (28. sayfa)
-
-
Hocam lenovoya sorduğumda konfigrasyonlara göre tarih veremiyoruz demişlerdi. Aynı modeli bende bekliyorum malum rtxli laptop fiyatları çok uçtu, monster ve casperde almak istemem. Eğer diğer modellerle aynı fiyattan gelirse yine onu alırım en azından daha güçlü bir işlemcim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bazı oyunları oynarken cpu sıcaklığı anlık olarak 88-90 dereceye yükselip sonra yeniden 75-80 civarına düşüyor. Bu normal midir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Normal .
Arçelık 9900'e çıkarmış..e yuhh -
www.hepsiburada.comLenovo Legion 5 15ARH05 AMD Ryzen 5 4600H 16GB 512GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-15arh05-amd-ryzen-5-4600h-16gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82b500cktx-p-HBV00000WW67Y?magaza=Nethouse
Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün hepsiburada üzerinden 9500tl olan modelini sipariş verdim. En çok ekran kalitesi için bu ürünü seçtim. Mevcut mali durumla en fazla buna gücüm yetti.
İşletim sistemi win 10 mu, pro mu yüklemeliyim ? ilk kez win7 harici sistem yüklemesi yapacağım. Yapmam gereken bir düzenleme var mıdır ? Önerilerinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bekodaki laptopu alip mavi ekran yiyen var mi acaba
Arkadaşlar Ryzen 7 4800H GTX 1650Ti olan versiyonu almak istiyorum. Şikayeti olan var mı ya da kullanıp yorum yapabilecek var mı? Oynadığım oyunlar LoL tarzı oyunlar. Ağır oyun çok nadir oynarım. 10000 küsür TL 1650Ti laptopa vermek koyuyor ama diğer laptopların fiyatlarına bakınca bir şey diyemiyorum tabi. Acer Nitro 5 serisi var en yakın fiyata fakat onda şikayetler daha fazla + tek kanal ram olduğu için oyunlarda takılma yaşayanlar çok fazlaymış. Ne dersiniz bu cihazı almalı mıyım ?
-
Windows 10 home yeterli normal kullanıcılar için.
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu patatesArkadaşlar Ryzen 7 4800H GTX 1650Ti olan versiyonu almak istiyorum. Şikayeti olan var mı ya da kullanıp yorum yapabilecek var mı? Oynadığım oyunlar LoL tarzı oyunlar. Ağır oyun çok nadir oynarım. 10000 küsür TL 1650Ti laptopa vermek koyuyor ama diğer laptopların fiyatlarına bakınca bir şey diyemiyorum tabi. Acer Nitro 5 serisi var en yakın fiyata fakat onda şikayetler daha fazla + tek kanal ram olduğu için oyunlarda takılma yaşayanlar çok fazlaymış. Ne dersiniz bu cihazı almalı mıyım ?
bende lol oynuyorum en son ayarda aramda 144 ün altına düşmedi normal oyun denemedim ki o daha sakin geçiyor 4600h+1650ti benimki
-
Hibrit kipi kullanan var mı, ne işe yarıyor? Araştırdım fakat tam bir bilgi bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: bouninboun
Hibrit kipi kullanan var mı, ne işe yarıyor? Araştırdım fakat tam bir bilgi bulamadım.leigon edge nin yanındaki soru işaretine tıklayınca açıklamaları yazıyor.
Hibrit Kipi: Pil performansını artırmak için oyun oynamadığınızda gelişmiş GPU ayarlarını devre dışı bırakın
-
tamam hocam teşekkürler.
Arkadaşlar bilgisayarım en geç 2 gün içinde elimde olacak (kazasız belasız umarım). Sürücüleri nasıl indirdiniz ilk kez free-dos laptop alıyorum öncekiler hep Windows ile geliyordu. 4800H modelini satın aldım dün. Lenovo'nun kendi sitesinden falan indirip mi kurdunuz? Farklı tavsiye/önerileriniz var mı Windows'u ilk kurduktan sonra yapmam gerekenler hakkında?
Acaba PC’yi fabrika ayarlarına nasıl çeviriyoruz. Eskiden pc’lerde recovery menüsü vardı. Ama sistem şimdi nasıl bilmiyorum.
youtubede freedos yüklü bilgisayara windows yükleme diye bir video var, orada videonun devamında win10 yükledikten sonra yapılması gerekenleri yapıyorlar driver konusunda felan, ben orada yapılanları yaptım. ve driverleri yüklerken çok üst üste yapmayın işlemleri , mesela windows güncellemesini yaptığınız sırada ekran kartlarını da güncellemek felan driverlerin kurulumunda sıkıntı yaratabiliyor ki bende böyle bi durum oluştu acele ettiğim için.
-
Bilgisayar elimde her şeyi kurdum fakat AMD'nin kontrol merkezini kuramadım. AMD'nin şu kontrol merkezi midir grafik merkezi midir nedir onu nereden indirebilirim arkadaşlar ?
Edit: Buldum Catalyst Control Center imiş. Otomatik parlaklık değiştirmeyi kapatmak için arıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 5 Ekim 2020; 20:30:45 > -
Arkadaşlar laptop her şeyde nvidia ekran kartı kullanıyor, amd ekran kartını devreye sokmuyor hiç. Eskiden böyle değildi. Chrome açınca bile nvidia kullanılıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 6 Ekim 2020; 2:24:57 >
Benim de dahili ekran kartı ile ilgili problemim var sanırım. Dahili gpu çalışmıyor driver mı kurmam lazım? Aygıt yöneticisinden baktığımda da dahili vega gpu gözükmüyor sadece 1650 gözüküyor nasıl çözebilirim bilen var mı?
-
Lenovo vantageden hibrit modu açın
Lenovo'nun ürün sitesinden manuel olarak indirebilirsiniz AMD ekran kartı driverını. Daha güncelleri tabi ki oluyor fakat en garanti yol Lenovo'nun yayımladıkları. Ürüne özel test edilen sürücüler onlar çünkü. Ondan sonra hala gözükmüyorsa bilemeyeceğim bir sorun olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X