Şimdi Ara

Lenovo Legion Precision 8200 Mouse Medimarkt - 99 TL Kargo ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
6.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta kargo ücretsiz diyor ama kargo ücreti çıkıyor 7.99 falan.

• 50 TL olanı kargo ücretsiz olarak almıştım. Böyle bir mail gelmiş. Yani şuan sorun yok gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler

Hayırlı Cumalar

Lenovo Legion Precision 8200 Mouse Medimarkt - 99 TL Kargo ücretsiz
  • Aldığım mause iptal edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realatik123 kullanıcısına yanıt

hangisini almıştınız ?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

49.90 olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: realatik123

49.90 olanı

klasik mediamarkt. işte. mouse piyasadan ucuzdu. hemen iptal etmişler. bende alacaktım da kesin iptal ederler diye almadım. bu markalar böyler yaptıkça amazon dan başka bi yerden kimse bişi almayacak artık.

• Benim satın aldığım ürünler bugün teslim edildi. 49 liralık y gaming ve 99 liralık legionu satın almıştım.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

stok programları sorunlu gibi duruyor. 50 tane varsa 50 kişi aldıktan sonra da program stoğu anlık güncelleyemediği için satışa devam ediyor ve 50 kişiye ürün gönderiliyor ama kalanları iptal ediyorlar gibi görünüyor.

benim Legion Precision kargoya verilecek diyor istanbul Forum mağazasından. online depoda kalmamış ama ürün, gelen mailde o şekilde bilgi verilmiş.

• Güzel fırsattı Legion Precision modelini aldım mağazadan internette stok bitti görünüyor ama mağazalarda olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

adrese teslim ile aldım.

Ürünlerinize bir an önce kavuşmanızı istedik. Online depomuzda ürün olmadığı için, ürünün bulunduğu mağazamıza hemen bilgi verdik. Siparişiniz mağazamız tarafından özenle hazırlandı ve kargoya verildi. Teslimat adımlarını mediamarkt.com.tr’de ‘Sipariş Takip’ sekmesinden izleyebilirsiniz. Kargo adımlarının takibi için size ayrı bir SMS göndereceğiz.

Saygılarımızla,

MediaMarkt Türkiye

şeklinde mail geldi

Alıntıları Göster

Kargo ödemedim, ben de aynı şekilde aldım amma velakin teslimat adresinde ev adresim yerine

Media Markt Forum İstanbul AVM

KOCATEPE MAH. SEHIR PARKI CAD.12

34045 ISTANBUL

yazıyor. 2 kere aradım müşteri hizmetlerini adresiniz doğru mağazadan geleceği için öyle gösteriyor dedi umarım problem yaşamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Kargo ödemedim, ben de aynı şekilde aldım amma velakin teslimat adresinde ev adresim yerine

Media Markt Forum İstanbul AVM

KOCATEPE MAH. SEHIR PARKI CAD.12

34045 ISTANBUL

yazıyor. 2 kere aradım müşteri hizmetlerini adresiniz doğru mağazadan geleceği için öyle gösteriyor dedi umarım problem yaşamayız.

Alıntıları Göster
    adres bende de dediğiniz gibi ama fatura gelmiş maile bugün, adres kısmen doğru orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

adres bende de dediğiniz gibi ama fatura gelmiş maile bugün, adres kısmen doğru orada

Alıntıları Göster

Fatura adresi doğru, mağazaya gönderip te faturayı bize göndermesinler mi?

https://eksisozluk.com/26-kasim-2020-mediamarkt-sahane-cuma-rezaleti--6745819

şu linki de okuyunca insan tereddütte kalıyor, umarım benzer bir şey yaşamayız.

50'likten mi aldınız siz de?

Updullah : kargo geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 28 Kasım 2020; 21:48:43 >

• Teşhir gelmez umarım

• Legion Precision aldım. Bugün öğleden sonra İzmir'den kargolanmış.

Lenovo Legion Precision 8200 Mouse Medimarkt - 99 TL Kargo ücretsiz
  • Hocamlar günaydın. Bana da size en yakın izmir şubeden kargoyu ileteceğiz maili geldi. Ancak bana hala gelen giden yok? Size kargo bildirimi mail olarak mı geldi yoksa sms olarak mı? Halbuki en erken sipariş verenlerden birisi de benim sanırım :D

• ürün sıkıntısız geldi kapalı kutu 50 TL olandan almıştım

• Mağazada 50 likler bitmiş dün 100 tl olanından aldım ikisi arasında ciddi fark var mı? 100 lira için iyi midir?

• Evet benim de mouse bugün ulaştı. Anlaşılan şube kargo bilgisini güncellemeyi unutmuş.

ben 100 liraya inmiş olan Legion Precision modelini aldım. Normal şartlar altında bence ortalama üstü bir mouse ancak bu fiyat için bence harika bir fırsat. Haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler :) Ancak mouse gerçekten de büyük. Benim uzun parmaklarım vardır ve büyük mouse severim. Ellerinizin küçük olduğunu düşünüyorsanız pek tavsiye etmiyorum :) Boyutu büyük olmasına karşın "claw" tutuşu da sırıtmıyor, eğer mouse'u o şekilde kullanıyorsanız. Detaylı inceleme yazmadım, soran olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Fatura adresi doğru, mağazaya gönderip te faturayı bize göndermesinler mi?

https://eksisozluk.com/26-kasim-2020-mediamarkt-sahane-cuma-rezaleti--6745819

şu linki de okuyunca insan tereddütte kalıyor, umarım benzer bir şey yaşamayız.

50'likten mi aldınız siz de?

Updullah : kargo geldi

Alıntıları Göster

bugün geldi, sitesindeki sistemde hala hazırlanıyor görünürken.

ek olarak harcadığım en iyi 50 lira diyebilirim

• Legion Precision geldi sisteme kargo bilgilerini girmeden göndermişler. Oyunlarda daha net nişan alma falan ama alışmak sürecek gibi biraz. sağa sola dönderme işi bi garip oldu. 2400 dpi kullanayım dedim yüksek geliyor, 8200 dpi ne işe yarayacak bilemiyorum.

https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/accessories/acc100211-lenovo-y-gaming-precision-mouse-overview

buradan da sürücüsünü indirip kurdum. makro atama işi nasıl olacak bilemiyorum. sol üstteki tuşlar ses açıp kısıyor, öyle iyi mesela ama sol alttaki iki tuşa harf atamak istedim yapamadım. biraz kurcalamam lazım sanırım.

makro atama da yaptım güzel oldu. kablosuz da olsaydı gayet güzel fare aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 1 Aralık 2020; 16:51:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.