Şimdi Ara

Lenovo Legion Pro 7 (16”, Intel i9-13900hx, Nvidia Rtx 4090) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %100 fırsatçılık hocam. 4090lı HP Omen 17 78bin tlye geldi. O bile 4bin dolar ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 85 bine ilan koydum. bakalım satılacak mı?

• berber kullanıcısına yanıt

Seçim sonrası dolar artarsa satılır hocam.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 22 Mayıs 2023; 2:50:34 >

• Wirm kullanıcısına yanıt

legion 5 pro ilk çıktığında 3 ay sonra geldi TR ye. Yurt dışında fiyat performans müthiş uygun diye satılıyordu. 1400 dolar civarındaydı, RTX3070 32GB ram olan modeli. 2500 dolardan sattı media markt. Lenovo TR ilk media markt ile anlaştı ona girdi stok. Fakat o haliyle bile uygundu emsallerine göre .  Kafadan 800-1000 dolar ekleyin yurt dışı fiyatına :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ben almıştım hocam o dönemde 20bin civarıydı fiyatı. Sonra araba alma imkanı çıkınca iade etmiştim 10bine monster almıştım.

• Sahibinden SIFIR Legion Pro i9 13900HX rtx 4090 32ram 2 TB ssd 16" 2K 240hz İlan No: 1099509150

ilanda

2700 dolara amerikadaymış. görülen fiyat vergisiz. %10 oranında vergisi var. 3000 dolara alıp getiren babasının hayrına getirmeyecek heralde. Varsa getirin bizde alalım 3300 dolara.

Ayıreten Garanti türkiyede geçer. Hemde yerinde servis garantili.

Burda 130-140 bandında ilk satışa sunulan fiyatlar varken bu fiyata satanları karalamakta ne bileyim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekrem6334 -- 17 Haziran 2023; 20:43:14 >
  • Ekrem6334 E kullanıcısına yanıt

Yurtdışı lenovo garantisi Türkiyede geçmiyor hocam.

Ürünün amerika satış fiyatı 2700$. Dolar 20? Desek 60bin tlye mal oluyor. 30bin lira kar koymuşlar.

• Wirm kullanıcısına yanıt

Aa hatırladım, diyorum nick de bir yerden tanıdık geliyor. Tamam taşlar yerine oturdu şimdi   Monsterdan pişman olmuştun hatta öyle bir mevzu vardı lenovoyu özlüyorum falan demiştin. İnşallah istediğin fiyatta gelir de alırsın hocam bunu. Özellikler mükemmel de ah işte dolar ve vergiler ağzımıza etti. Seçinden sonra da daha zor artık.  

Evet hocam sonra Monsterı kardeşime verip Legion 7 almıştım 

4090 Legion alıp 5 yıl boyunca bilgisayar konusunu kapatacağım gibi duruyor bir terslik olmazsa. Ekonomik gidişatta en mantıklısı bu gibi duruyor.

• inşallah uyguna gelir hocam ama güzel bir değişim kampanyası olmadığı için laptop değiştirmek baya bir lüks oluyor benim için. Şu an tertemiz şu laptopa iyi fiyatla değiştirseler müthiş olurdu. Lenovo türkiye böyle bir kampanya yapsa keşke  AMD yi sevsem de hep intel almadım diye içimde bir burukluk var. Şöyle 13üncü nesil bir intel olsa fena olmadı :D

Kardeşim adamlar 1000 - 1500 $ farkla satıyorlar sende değişim kampanyası olsa iyi olur diyorsun. Bizde bir topluluk bilinci yok , yurt dışında şunu yapsalar o ürün satmaz. Ama bizde ne yazık ki herkez şartlarını dahada zorlayıp almaya çalışıyor. Extra 1000 $'ın hiçbir açıklaması olamaz. Kampanyayı akıllarının ucundan bile geçirmezler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.