|
Bildirim
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 8 Ocak 2025; 10:21:49 > |
bu ay mı ne güncelleme yayınlamıştı intel core ultralar için. yeni güncellemede yüzde 20 performans düşüşü vardı. hatta testlerde 100fps alan bir oyun 80fps alıyordu. o haberi bulmaya çalışıyorum. haber mi video mu neydi. Ayrıca intel 13ve14. nesilde yanlış microkod algoritmasından dolayı yüksel voltajda yanlış voltaj voltaj taleplerine yol açıyordu. ve onun içinde güncelleme yaparak işlemcileri sınırlandırdılar. yani 13 ve 14 işlemcileri dizginlediler. 13. nesilde de oksidasyon probleminin işlemcileri etkiledi diye intel kendi açıklama yaptı. e bunlardan öncede meltdown ve specktre güvenlik açıkları ile yine güncelleme yaparak işlemcilerde performansı düşürdü. tüm bunlara rağmen hala işlemcileri sorunlu çıkartıyor ve bence bazı kişilerin güvenini kaybetti. ben olsam artık intelin yanından geçmezdim. |
Oranlarla işim yok. Büyük ekran seviyorum. En azından seçenek sunmalı. Gidip başka marka alıyoruz mecburen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O kadar da değil. Ekran büyük olsun yeterli en boy oranı ile işim yok. Lenovo almak istiyorum kalitesinden dolayı yoksa gidip asus veya msi almayı bende istemiyorum. Msi aldık menteşelerde sıkıntı çıktı. Servis yaptı garantiden yine aynı sıkıntı oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|