Bildirim
Lenovo legion y530/730
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Y530 güzel bilgisayar olmuş gerçekten. Umarım geçmez ben giriş seviyesini 4500 civarı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugün yeni vergi gelmiş, kurdaki artışa da bakarsak baya tuzlu gelecek gibiquote:
Orijinalden alıntı: S A M C R O
Y530 güzel bilgisayar olmuş gerçekten. Umarım geçmez ben giriş seviyesini 4500 civarı bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede bir bilgisayar almak bile lüks oldu. Bize bunu layık görenlere teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK
Hocam bugün yeni vergi gelmiş, kurdaki artışa da bakarsak baya tuzlu gelecek gibi
Alıntıları Göster
Laptoplara etki etmez bu vergi bence. Yine de soruşturmak lazım.
Olay yanlış anlaşılma sanırım ama bilmiyorum yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi gelse bildirim yapılır. Gümrük sınırı kaç defa düştü sürekli bilgilendirme geldi. Ekstra vergi söz konusu olsaydı mutlaka o da bilgilendirildi diye tahmin ediyorum. O kadar da alçalmamışlardır.
Zaten gelse bile bize etkisi olmaz.
hocam sizin ısınma sorunu noldu düzeldi mi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718
Vergi gelse bildirim yapılır. Gümrük sınırı kaç defa düştü sürekli bilgilendirme geldi. Ekstra vergi söz konusu olsaydı mutlaka o da bilgilendirildi diye tahmin ediyorum. O kadar da alçalmamışlardır.
Zaten gelse bile bize etkisi olmaz.
g5 bakarken 6400lü fiyatlar vardı şimdi 6900lere çıktı. -
Hocam İtopyadan arayacaklar değişim veya iade amaçlı bakalım.
hocam aldıktan 14 gün içinde koşulsuz cayma hakkınız yok mu?quote:
Hocam İtopyadan arayacaklar değişim veya iade amaçlı bakalım. -
Öyle bir şey yok hocam. Yurt dışında var fakat burada uygulaması yok. Burada ürün hiç kullanılmamış olması gerekiyor. Beğen ya da beğenme. Zaten pahalı bir de aldıktan sonra ürün kötüyse yandın.
Tabi G5 kötü bir cihaz değil kesinlikle. Isınma sıkıntısı da yok bence. Benim aldığım modelde bir sıkıntı çıktı sanırım. Oyun amaçlı laptop alacak olsaydım yine alırdım. Fakat oyun amaçlı laptop alma konusunda kararsızım. Sene sonu 1160,1150 ti çıkacak. Nvidia'nın ne yapacağı belli değil.
Gerçi çıksa bile 2019 ilk çeyrekten önce asla mobil versiyonlar çıkmaz. O yüzden aciliyet varsa beklemenin anlamı yok. Hele dolar tekrardan uçmaya başladı. Tabi düşme ihtimalini de göze almak lazım.
hocam internetten yapılan alışverişlerde koşulsuz cayma hakkı var. sizin değişimde sıkıntı olmuştu sebebi ne acaba? itopya, değişim konusunda sıkıntı mı çıkarıyor?quote:
Öyle bir şey yok hocam. Yurt dışında var fakat burada uygulaması yok. Burada ürün hiç kullanılmamış olması gerekiyor. Beğen ya da beğenme. Zaten pahalı bir de aldıktan sonra ürün kötüyse yandın.
Tabi G5 kötü bir cihaz değil kesinlikle. Isınma sıkıntısı da yok bence. Benim aldığım modelde bir sıkıntı çıktı sanırım. Oyun amaçlı laptop alacak olsaydım yine alırdım. Fakat oyun amaçlı laptop alma konusunda kararsızım. Sene sonu 1160,1150 ti çıkacak. Nvidia'nın ne yapacağı belli değil.
Gerçi çıksa bile 2019 ilk çeyrekten önce asla mobil versiyonlar çıkmaz. O yüzden aciliyet varsa beklemenin anlamı yok. Hele dolar tekrardan uçmaya başladı. Tabi düşme ihtimalini de göze almak lazım.
-
Hocam çok karıştı olaylar değişimde. Sizde yeni cihaz gelecekti eski cihaz geldi tekrar gönderdik. Ne olacağı belli değil. 3 haftadır cihazsız kaldım. Laptobu 1 ay önce almıştım.
vay be itopya bile değişimde böyle cayıyorsa deme halimize.quote:
Hocam çok karıştı olaylar değişimde. Sizde yeni cihaz gelecekti eski cihaz geldi tekrar gönderdik. Ne olacağı belli değil. 3 haftadır cihazsız kaldım. Laptobu 1 ay önce almıştım. -
Koç sistem itopyayı bilgilendirdik diyordu. Bize geri geldi aynı ürün. İtopyayı aradık bir daha göndermeniz lazım diyor. Şaka gibi bunlar
koç sistem değişim yapın diye mi itopya'yı bilgilendirmiş?quote:
Koç sistem itopyayı bilgilendirdik diyordu. Bize geri geldi aynı ürün. İtopyayı aradık bir daha göndermeniz lazım diyor. Şaka gibi bunlar -
Kendileri öyle demişti.
Bu modellerin Türkiye'ye gelmesini iple çeken var mı başka benim gibi?
Ben vardım. Gelmedi PC topladım. Bunlar gelene kadar dolar 5.50 olur.quote:
Orijinalden alıntı: schadenfreude666
Bu modellerin Türkiye'ye gelmesini iple çeken var mı başka benim gibi? -
Y530 Ağustosun ortalarında gelecekmiş hocam. Umarım dolar daha da yükselmeden bir an önce gelir. İ5 8300h ve 1050ti'li konfigürasyonu 5500'ü aşmazsa iyidir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ülkede bir bilgisayar almak bile lüks oldu. Bize bunu layık görenlere teşekkürler.
|
Benzer içerikler
- ekranda siyah leke
- laptop seri numarası öğrenme
- laptopa ekran kartı takılır mı
- lenovo mu casper mı
- a101 laptop
- bilgisayar açılmıyor
- yazılım için laptop önerisi 2024
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X