Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Mart 2019 da amazon.fr den aldığım Lenovo oyun notebooku Masaüstü Pc aldığım için satıyorum.Üründe herhangi bir sorun bulunmamaktadır.Şuan aktif olarak kullanmaktayım.Tüm kutusu ve belgeleri ile birlikte verilecektir.Yurtdışından alınma olduğu için garantisi bulunmamaktadır.Oldukça uygun bir fiyata satışa sunuyorum.Pazarlık ve takas teklif etmeyiniz.İçerisinde orjinal türkçe windows 10 kuruludur.İntel İ7 8750H işlemcili olan modeldir( TR piyasasında olan İ5 li modeller ile karıştırmayın)16 GB DDR4 ram256 gb ssd ile almıştım. 750 gb ssd ekledim.Toplam 1 tb ssd harddiskNVİDİA GTX 1060 6GB Ekran KartıEkran kartı 1080p oyunculuk için biçilmiş kaftan.Üründa sadece sağ alt tarafta minimal bir iz vardır. fotoları ekledim.Onun dışında kutusundan çıktığı gibi nerdeyse sıfır ayarında.Ankarada elden teslim yapabilirim. Diğer iller önce ödeme sonra kargo şeklinde olabilir.Fiyatı yazmayı unutmuşum. 5.750 TL. Pazarlıksızwww.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/arama?category=89791Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmurathan -- 10 Ocak 2020; 14:5:31 > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Intel Core i7-7700K İşlemci Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 Süper Advanced Edition LENOVO-LEGİON Y530 İntel i7 16GB RAM GTX 1060 ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 OC edition 8GB GDDR5X