Bildirim
Lenovo Legion Y720 ön inceleme videosu: Dolby Atmos'lu oyun bilgisayarı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Atmos unda cılkını çıkardılar laptop a dolby atmos öylemi ? NAH, bilenleri keriz yerine koymak bu resmen,O ses tavandan 5.1.4 yada 5.1.2 olmadığı sürece reklam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 19 Ocak 2017; 23:9:22 >
-
Dolby atmos'u bildiğim kadarıyla zaten windows 10 ve x-box'ın sistemleri destekleyecek ilerki sürümlerde.
Ben hangi ses yongasıyla bunu verdiğini görmek için baktım ama ondan bahsedilmemiş. -
Lenovo ucube bilgisayarlar üretiyor. Thinkpad serisi dışında işe yarar bilgisayarı yok. Üstelik Türkiye'ye ürünleri kesik atılmış biçimde geliyor. Dışarda IPS olan bilgisayarı burada TN panel ile aynı fiyata hatta üstüne satmaya çalışıyorlar.
-
lenovo y50 almıştım 1 sene önce bütün param çöp şuanda klavyesinden ekranına herşey döküldü ganrantiye gönderdim 1500 lira fiyat verdiler almayın arkadaşlar türkiye de lenovo almayın yurt dışındaki kaliteli ürünleri türkiyede çöp şekilde satıyorlar..
-
siyah ekranda video izlemek pahala biçilemez reklamı çek butonu bile calısmıyor.
-
Dolby atmosu hissetmek için 2 stereo hopalörün yeterli olacağını düşünenler varsa bir sorgulasın. Şunun yerine koy adam gibi bir dac olsun bitsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Atmos unda cılkını çıkardılar laptop a dolby atmos öylemi ? NAH, bilenleri keriz yerine koymak bu resmen,O ses tavandan 5.1.4 yada 5.1.2 olmadığı sürece reklam..
Lenovo dolby atmos var ses kalitesini artırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X