Şimdi Ara

Lenovo'ma xp yükleyemiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne güzel. bu arada satayı nasıl çözdün?
  • bende ne zaman açsam hdd 2-3 gb daha azalıyor vistadan kaynaklı sanırım. 82 idi bişey yüklemeden bir gün sonra 77 oldu. böyle giderse bende xp yw geçicem. bahsedilen şekilde sata driveri entegre edersek biostan herhangi bir ayara gerek var mı ?? bir de kamera, bluetooth gibi şeylerin driverları da var mı ??
  • Eğer entegre edersen ek bir ayar yapmaya gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

bende ne zaman açsam hdd 2-3 gb daha azalıyor vistadan kaynaklı sanırım. 82 idi bişey yüklemeden bir gün sonra 77 oldu. böyle giderse bende xp yw geçicem. bahsedilen şekilde sata driveri entegre edersek biostan herhangi bir ayara gerek var mı ?? bir de kamera, bluetooth gibi şeylerin driverları da var mı ??
  • teşekkür ederim. sanırım lenovonun sayfasında doğru driverları da buldum. birkaç gün daha kullanıyım da bu gidişle hdd biticek her açılışta boyutu azalıyor ve birazda kasıyo tabi vista 2gb ram olmasına rağmen. rahat rahat xp kullanıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

ne güzel. bu arada satayı nasıl çözdün?

Bios'tan sata ile ilgili kısmı disabled yaptım halloldu.Başka bişey yapmadım.Çünkü hardi diski gördü ben de bi güzel format attım.Xp yükledim.Makinayı xp de kullanmak gerçekten büyük keyif.Vista yemiş bitirmiş güzelim aleti.Bütün driverları kurdum arada ufak tefek sorunlarla karşılaştım ama hepsini hallettim.

Hayırlı günler , hayırlı bayramlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 12 Ekim 2007; 0:57:13 >
  • Şu an hdd yi sata olarak kullanmıyorsun ama :)
  • ben yukardaki linkten önce sata driverlı xp oluşturdum sonra kurdum. herşey çok güzel çalışıyo ama aygıt yöneticisinde bi tane hata var şu anda laptop kapalı ama ilk fırsatta yardım talep ediyorum sizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Şu an hdd yi sata olarak kullanmıyorsun ama :)

Ne gibi bi eksisi olur acaba veya ne yapmamı tavsiye edersin....
  • Daha eski bir disk sistemi kullanıyorsun. eksisi bu.
    benim sitede sata çözümü için olan yazıda ikinci bir yöntem var onunla sata yapabilirsin.
  • xpyi kurduktan sonra pil performansını kontrol edemiyorum. performanslı, dengeli ve düşük şeklindeydi sanırım vista yüklüyken ama şimdi hiçbir seçenek yok. bunun için ne yapabilirim
  • Durum çubuğundan sağ tuş-Özellikler-kısayol menulerı pil-herzaman göster
  • yapamadım desem durum çubuğunun hangisi olduğunu bilmiyorum sanırım
  • asus ta bu iş çin ek bir yazılım var. Bence lenova da da aynısından vardır. xp kurunca bu yazılımı kurmadıysan görememen normal. Güç seçeneklerinden ayarlanacak şey sadece % kaç kaldığını göstermek içindir.
    quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

xpyi kurduktan sonra pil performansını kontrol edemiyorum. performanslı, dengeli ve düşük şeklindeydi sanırım vista yüklüyken ama şimdi hiçbir seçenek yok. bunun için ne yapabilirim
  • evet %desini gösteriyo ama vista varken üç seçeneği vardı istediğim gibi ayarlıyabiliyordum. sitedeki herşeyi indirdim ama öyle birşey bulamadım. bunu yapan başka programlar var mıdır acaba ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.