Şimdi Ara

Lenovo miix 2 10 | Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
571
Cevap
12
Favori
21.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

dokunmatik çalışmıyor an itibarıyle

Benim ki de garantide kamera sorunu Yüzünden bir arkadaşa değişim verdiler, değiştirdi servis.

• dokunmatik bende de 2 kez takıldı klavyeyi takıp yeniden baslatınca duzelıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

dokunmatik bende de 2 kez takıldı klavyeyi takıp yeniden baslatınca duzelıyor

Kronik galiba. 3 4 restart sonrası düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 1 Şubat 2015; 23:22:20 >
  • Cihazı sanalmarketim den 884 tl ye aldım.Tablet kısmının arka kapağın üst tarafı tam oturmamış şekildeydi,biraz
    bastırarak yerine oturtum.Bunun haricinde hiç bir problemi yoktur.Şık bir cihaz,ses ve görüntü kalitesinide beğendim.

Kullanıcı hesaplarından yönetici hesabını silince,cihazı sıfırlamak zorunda kaldım.Program kurmak istiyince veya bigisayarda bir değişiklik
    yapmak isteyince açılan pencerede,evet kısmı pasifti seçilmiyordu.

Bilgisayarı sıfırlama işleminde BitLocker kurtarma anahtarı istedi.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/bitlocker-recovery-keys-faq
    Bu adresteki açıklamalara bakarak Microsoft hesabımdan bitLocker kurtarma anahtarı alıp fotoğraftaki yere girerek sıfırlama işlemini tamamladım.
     Lenovo miix 2 10 | Ana Konu

Tablet kısmı için kılıf ve ekran koruyucu film = Ebay link

Tablet kısmı için kılıf,ekran koruyucu film ve kalemi = Amazon link

Tablet ve dock kısmı beraber konulan = Amazon link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 1 Şubat 2015; 23:27:41 >

• Dokunmatik ekran arızasından dolayı Servise değişim talebinde bulunmuştum. Değişim yapıldı. Sanalmarketim yeni cihaz gönderdi. 2 hafta sürdü tüm süreç. Yurtdışı forumlarda Araştırdığımda sorunun kronik olduğunu yazmışlar. Muhtemelen birkaç arkadaş yaşadı bu sorunu ve zamanla yaşayanlar olacak. Inşallah olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz windows 10 güncellemesi alacakmı arkadaşlar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Dokunmatik ekran arızasından dolayı Servise değişim talebinde bulunmuştum. Değişim yapıldı. Sanalmarketim yeni cihaz gönderdi. 2 hafta sürdü tüm süreç. Yurtdışı forumlarda Araştırdığımda sorunun kronik olduğunu yazmışlar. Muhtemelen birkaç arkadaş yaşadı bu sorunu ve zamanla yaşayanlar olacak. Inşallah olmaz.

dokunmatik yine gitti benim. can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 2 Şubat 2015; 23:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Bu cihaz windows 10 güncellemesi alacakmı arkadaşlar bilen varmı?

Ben 1 aydır win10'la kullanıyom zati

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Zaman geçmeden görüş ve değişim iste. O işin çaresi yok.

• Benim parçaları Yurt dışından istetmişler, bayağı uzun sürecek anlaşılan garanti işi.
  • hocam ben de format atmıştım kurulum yaparken dili türkçe seçiyorum lakin olmuyor tek dil vs bişeyler yazıyo google de ama tam net çıkaramadım sizde de öyle mi oldu başlarken ne yapmamız lazım türkçe olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

hocam ben de format atmıştım kurulum yaparken dili türkçe seçiyorum lakin olmuyor tek dil vs bişeyler yazıyo google de ama tam net çıkaramadım sizde de öyle mi oldu başlarken ne yapmamız lazım türkçe olması için

Kurulum'da alt tarafta hemen Türkçe seçeneği var zaten. Türkiye için üretildiği için Türkçe eklemişler hiç tek tek ayarlamanıza gerek yok. Bende öyle çıkmıştı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

hocam ben de format atmıştım kurulum yaparken dili türkçe seçiyorum lakin olmuyor tek dil vs bişeyler yazıyo google de ama tam net çıkaramadım sizde de öyle mi oldu başlarken ne yapmamız lazım türkçe olması için

Kurulum'da alt tarafta hemen Türkçe seçeneği var zaten. Türkiye için üretildiği için Türkçe eklemişler hiç tek tek ayarlamanıza gerek yok. Bende öyle çıkmıştı yani.

turkish turkey vs seçiyodum niye olmuyor diyodum 2 kere fabrika ayarlarına döndürdüm alltaki küçük türkçe yazısını görmemişim sağolun

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • fan sesi nasil hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

fan sesi nasil hocam ?

Fan yok benim bildiğim

• Sitedeki sürücüleri yeniden yukledim. Simdilik sorun yok. Servise vermek istemiyorum. Sinir olmak istemiyorum.

• Arkadaşlar

Daha once T200TA aldım fakat ekrandaki ışık sızması probleminden dolayı iade ettim. Kronik problemdi. 3 cihazdada aynıproblem yaşadım ve geri verdim.

Şimdi aşağıdaki cihazlara bakıyorum. F/P tavsiye lütfen.

Casper N210

Acer switch

Lenovo miix 2

Asus T100

Bütç . Max 850 TL.
  • Cihaz iyi ama çok pahalı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.