Şimdi Ara

Lenovo miix 2 10 | Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
12
Favori
21.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crayz-DentisT

arkadaşlar bugün bi kamerayı deneyim dedi kamera bulunamadı atası veriyor sürücüleri yükledim tekrardan ama yine çalışmıyor

Bende de aynı sorun oldu ne yaptımsa olmadı serviste hala onlar da yapamıyor 20 günün dolmasını bekliyorum mecbur değişim için 17 iş günü oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T100 kullanıyorum, memnunum. Sıkıntı olabilecek, inat eden bir sorunla karşılaşmadım.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    benim başta çalışıyordu güncel driver chipseti yüklediğim için oldu.Dün tekrardan uğraştım yükledim eski sürücüleri düzeldi şuanda.Anlamadım gitti ya güncel sürümlerle uyumlu değil herhalde daha atmayacağım güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crayz-DentisT

benim başta çalışıyordu güncel driver chipseti yüklediğim için oldu.Dün tekrardan uğraştım yükledim eski sürücüleri düzeldi şuanda.Anlamadım gitti ya güncel sürümlerle uyumlu değil herhalde daha atmayacağım güncelleme

Benim fabrika ayarlarında dokunmadan hiç dahi çalışmıyordu, genel olarak ise çok memnunum yani.

• Merhaba arkadaşlar bende kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım bu cihazı. Kurulumunu yapıp içinede doğum günü ile ilgili bir video atıp öyle hediye edicem. Kurulumu ingilizce yapmaya başladı. birde hotmail hesabı olmadan direk açılacak şekilde kurulumu yapamıyormuyuz..bilgilendirseniz çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam sipariş geçecem artık yardım edin ne alayım

T100 formu ile burada gidip geliyorum

Maks Bütçeyi 1000TL olarak belirledim ama 1250ye kadar zorlayabilirim (Z3775 işlemcili 500gb hdd li asus T100 mesela)

Lenovo alırsam 64gb veya 128gb micro sd alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 21 Şubat 2015; 17:18:46 >

• cawrash C kullanıcısına yanıt
    Ilk kurulumu hotmail hesabi olmadan yapmistim. Sonra resetledim hotmail gerekti. Sirf bu nedenle birkac defa daha resetledim ve hotmail hesabi olmadan kurulum yaptim. Kurulum yaparken veya resetlerken tum islemler ayarlar bitip bilgisayar acilincaya kadar internet baglantisi yapmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A05 6/128 [ANA KONU]
    geçen yıl önce açıldı
    Meizu Note 8 Ana Konu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • •Bu hafta ortaya çıkan bir güvenlik skandal Lenovo’dan geldi. Şirketin Eylül 2014 – Ocak 2015 arasında sattığı bilgisayarlarına truva atı kategorisinde değerlendirilebilecek zararlı bir yazılımı yüklediği ortaya çıktı. Superfish adlı bu uygulama bütün güvenli protokollerini alaşağı ederek bir reklam şirketinin üstünden geçiriyor. Olayı fark eden güvenlik uzmanları sistemin röntgenini çekti, şifrelerini buldu ve yayımladı. Lenovo da bu uygulamanın nasıl kaldırılacağına dair bir yardım dosyası hazırladı.

http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Removal-Instructions-for-VisualDiscovery-Superfish-application/ta-p/2029206?cid=ww:social:147949585:147949563:TWITTER:lenovo:*%20Customer%20Service%20and%20Support&linkId=12451394&AID=10499647&PID=7596969&SID=skim66960X1514734Xede63ff4f036bb69133fb4758ad17d16&CJURL=http%3A%2F%2Fforums.lenovo.com%2Ft5%2FLenovo-P-Y-and-Z-series%2FRemoval-Instructions-for-VisualDiscovery-Superfish-application%2Fta-p%2F2029206%3Fcid%3Dww%3Asocial%3A147949585%3A147949563%3ATWITTER%3Alenovo%3A*%2520Customer%2520Service%2520and%2520Support%26linkId%3D12451394&PUBNAME=Skimlinks&NID=CJ

• frkn3d kullanıcısına yanıt
    Hocam iki cihazi yan yana koyup baksan t 100 dusunmessin bile

t100 1366 768 ekran
    miix2 de 1920 1080 full hd ekran baska hic bir sey olmadan tercih sebebii cok cook iyi bir wkran sahip

2 cihazida kulandim

miix 2 klavyesi cok cook daha iyi t100 tuslarini sevemedim

miix2 cok cook usutun diye dusunuyorum 64gb kart alirsin olur biter

• Cihazında sıkıntı olmayan arkadaşlar hoparlörlerin her ikisindende aynı seviyede ses çıkıyormu soldaki biraz zayıfmı acaba normalmi benimkimi sorunlu cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt
    sagol bilgilendirme için

• caliskans019 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazda Hoparlörler de bir sorun dikkatimi cekmedi

• Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim kardeşim, kayıttan yürütme aygıtlarından yapılandır bölümünden sına deyince ikisindende aynı seviyede ses çıkıyormu

• bu aletin sorunları bence mıknatıslı yapısından kaynaklanıyor. hoparlorlerde fln sorun o yuzden.
    bugun servisi aradım evden aldırıyorlarmıs mecıdıyekoydeymıs. insallah su sol hoparlor cızırtısı duzelir,

• bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Benimde bugün aklıma geldi mıknatıstan olabileceği değişik değişik sorunlar çıkıyor hiç yokken son günlerde dokunmatik devre dışı kalmaya başlamıştı bir sürü şikayetle bugün üçüncü kez servise gönderdim iadesini istedim bakalım ne olacak :(

benmı sanslıyım ne aldgımdan berı hıc bır sorun cıkmadı cıhazda :)
  • catik kullanıcısına yanıt
    İnşallah sıkıntı çıkmaz seninkinde sürekli klavyesizmi kullanıyorsun eğer öyleyse mıknatıstan olma ihtimali daha yüksektir.

• Benim cihazın servisteki 20 iş günü doldu. Değişim istedim bakalım yarın cevap verirler ki yine de arayacağım.
    hoCAM SUREKLI DİZUSTU FORMUNDA KULLANIYORUM NERDEYSE HIC KULLANMADIM TABLET MODUNDA
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun demekki bazı serilerde sorun var ben doa ürünü olarak almıştım değişim yapılamıyormuş o yüzden para iadesi istedim bakalım olmazsa hakem heyetine gideceğim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.