Arkadaşlar sorum olacak. Yukarıdaki iki netbook arasında kaldım. Ne için kullanacağımı ve sonra da kafamdaki soruları söyleyeyim
Alacağım makineye ubuntu kuracağım. Bu sorun değil zaten ikisiyle de çok iyi çalışır Oyun falan oynamayacağım. Bunun için zaten masaüstü bilgisayarım var. Mkv uzantılı yani yüksek kalitede filmleri izleyebilir miyim? Visual Studio çalışır mı? (Kullanan varsa yorum yazabilir sevinirim) Fanında aşırı ısınma tarzında problemler olur mu? İstanbulBilişim'den alışveriş yapmadım daha önce. Servisleri falan nasıl iyi mi?
Bütün bu kriterleri gözönünde bulundurarak siz olsanız hangisini alırdınız???
Mkv'lerde 720p evet ama 1080p'ler için atom önermiyorum keza Visual Studio için de öyle. İşlemciye yük bineceği için atom yetersiz kalacaktır. İstanbul bilişim sattığı ürünlere kendi teknik servisleri üzerinden garanti vererek hizmet sunuyor. Ben söylediğiniz işler için ikisini de almazdım..
Arkadaşlar sorum olacak. Yukarıdaki iki netbook arasında kaldım. Ne için kullanacağımı ve sonra da kafamdaki soruları söyleyeyim
Alacağım makineye ubuntu kuracağım. Bu sorun değil zaten ikisiyle de çok iyi çalışır Oyun falan oynamayacağım. Bunun için zaten masaüstü bilgisayarım var. Mkv uzantılı yani yüksek kalitede filmleri izleyebilir miyim? Visual Studio çalışır mı? (Kullanan varsa yorum yazabilir sevinirim) Fanında aşırı ısınma tarzında problemler olur mu? İstanbulBilişim'den alışveriş yapmadım daha önce. Servisleri falan nasıl iyi mi?
Bütün bu kriterleri gözönünde bulundurarak siz olsanız hangisini alırdınız???
acer ın ve samsung un Atom2 n450 işlemcili modelleri varken n270 işlemcili 2 yıl öncesinin teknolojisini almamanı tavsiye ederim. n450 işlemciler aynı zaman da 64bit desteği de sunuyorlar.
:)
atom işlemciyle development yapılmaz bence. aynı iş için (biraz daha detaylı bir development ortamı) hp dm1 1010st modelini satın almayı düşünüyorum ben.