Şimdi Ara

Lenovo mu Asus mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alacağım.Hem mühendislik programlarını rahatça kullanabileceğim hem de oyunları ısınmadan rahatça oynayabileceğim bir laptop arıyorum..

Lenovo ve asus arasında kaldım.

Arkadaşım altta linkini attığım laptopu kullanıyor ve çok memnun olduğunu söyledi.Özellikleri de gayet iyi.

Bütçemin 2500-3000 liraya kadar yolu var.Isınımdan 3-4 sene kullanabileceğim sağlam bir laptop arıyorum

http://www.n11.com/arama/ara?q=y510p&sortingType=NUMARA11&resultViewType=catalogView&categoryId=0&categoryGroup=0&page=1&cid=601003_EL-BR-laptop-notebook-dizustu-netbook_lenovo-y510p-notebook_C2913&mkwid=sEts47oAL|pcrid|43368605692|pkw|%2Blenovo%20%2By510p|pmt|b|pdv|c|&gclid=Cj0KEQjwm6CgBRC0zOmrydrqmosBEiQA_xoLRimGnUi1HCto-PrY8Ya5KWodgsD5zioovBbMi4Q6N18aAiis8P8HAQ

Bu mu yada herhangi önerebileceğiniz başka bir asus laptop mu.Ya da başka bir lenovo mu yardımlarınızı bekliyorum.Okul başlamadan lazım.

Teşekkürler.

• Up.yardım lütfen
  • Lenovo y50 yi tercih etmeni tavsiye ederim.
  • Bilgisayar mühendisliği okuyan biri olarak ben de Asus N550JK ile Lenovo Y50 arasında kaldım ve seçimimi Lenovo Y50'den yana kullandım. Lenovo Y510p değil de Lenovo Y50 öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.