arkadaslar evimde 2 tane notebook var diğerinde bağlantı kopma progblemi yok ama lenovo da var. durup dururken bilgisayarın modemden bağlantısı kopuyor sonra tekrar bağlan demek zorunda oluyorum .wifi denetimini windows tan yaptığım zamanda arada şifreli olan ağımı güvenlik siz olarak uyarı veriyor onda da bazen kopuyorum bağlantı kopuyor bu aralar sık sık olmaya başladı virüs girmiş tir diye tekrardan format attım ama olmadı böyle bir sorn yasıyan var mı ?
bende yaşamıştım
driveri yükle tekrardan,sistem özelliklerinden modemine uygun olan
kendi sitesinden uygun olanı indirdim şimdi yeni versiyonunu yükledim bakalım yine yapacakmı su anda yapmıyor
bende benzer problemi yaşıyorum, driver i yeniden yüklemek sorunu çözüyor mu arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: kunteper_26
bende benzer problemi yaşıyorum, driver i yeniden yüklemek sorunu çözüyor mu arkadaşlar?
biraz çözüyor sık sık kopma yaşamıyorum vista da kullanıyorum düşme yaşadığım zaman bluetooth simgesi de kayboluyor oradan anlıyorum geri gelmesi için düğmeden tekrar aç kapat yapmam gerekiyor su an elle IP verdim bu şekilde deniyorum ama ara sıra yine yapıyor kesin çözüm bulursam buraya da yazacağım
Bende de aynı şekilde evdeki iki laptoptan benim N500'de kablosuz bağlantıda kopma oluyordu ve yeniden başlatmadan bağlanamıyordum. Win7 kullanıyorum, şu ana kadar bu sorunu yaşamadım. Sorun yazılımsal yani driverdan kaynaklı.
Not: win7 de driver yüklemedim kendisi tanıdı.
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
Bende de aynı şekilde evdeki iki laptoptan benim N500'de kablosuz bağlantıda kopma oluyordu ve yeniden başlatmadan bağlanamıyordum. Win7 kullanıyorum, şu ana kadar bu sorunu yaşamadım. Sorun yazılımsal yani driverdan kaynaklı.
tam sürümü cıksın hemen yüklüyorum zaten
quote:
Orjinalden alıntı: binaryy
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
tam sürümü cıksın hemen yüklüyorum zaten
Tam sürümüne gerek yok hocam bence hiç, gayet sorunsuz sistem şu anda. Hem lisansına para vermenize veya korsan kullanmanıza da gerek kalmaz, microsoft kendisi veriyor ürün anahtarını.
geçen hafta aldım lenovo n500 2.16 ghz yi bu sorun benim makine de çok sık oluyor ama kablosuzdan kopup yeniden bağlanıyor...ama aç kapa yapmıyorum ben kendiliğinden bağlanıyor benim ki...
evet aynı sorunu ben de yaşadım driver da yukledim ama problem çözülmedi, her seferinde yeniden başlatıyorum ben bilgisayarı.
bu arada ben xp sp3 kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme