arkdaşlar laptop almak istiyorum lenovo marka ibm old için. piyasada en fazla p8700 işlemci ve 512 mb (Nv GeForce GT 130M modeli) ekran kartı olan buldum.bundan daha iyi işlemci olan lenovonun laptobu var mı varsa nerde bilen varsa acil cvp yaarsa sevinirim.şimdiden saolun.
arkadaşlar lütfen cvp yazar mısnız ? pek alakam yoktur bu konulara
lenovo tavsiye etmiyorum arkadaşım...çok birşey anladığımdan değil ama bende lenovo var ..özelliklerini şuraya yazayım Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53 GHz 3,00 GB RAM 32 bit işletim sistemi
ekran kartı Ge Force 9500M G
oyunları rezaet çalıştırıyor ...cod 4 ve 5 i zor çalıştırdı...prototype dada zorlandı wolverine i adam gibi oynayabildim birtek
eğer oyun performansı aramıyorsanda hiç takma beni
quote:
Orijinalden alıntı: Btembel
lenovo tavsiye etmiyorum arkadaşım...çok birşey anladığımdan değil ama bende lenovo var ..özelliklerini şuraya yazayım Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53 GHz 3,00 GB RAM 32 bit işletim sistemi
oyunları rezaet çalıştırıyor ...cod 4 ve 5 i zor çalıştırdı...prototype dada zorlandı wolverine i adam gibi oynayabildim birtek
Bu nasıl bir mantıktır? Düşük özellikli bir modeli tercih et , sonra de ki lenovo kötü, halbuki senin sistemin kötü değil , zamanının 2 bin liralık modellerinden. Cod4 ü imzamdaki onboard ekran kartına sahip modelle düşük ayarlarda da olsa rahatça oynarken ,9500 M G gibi bir kartla zar zor oynaman komik.
Şimdi bütün bunların Lenovo ile ne alakası var. Sony nin en üst modelini alsan bile , 2 sene sonra şu oyunu oynatamadı kaka sony mi diyeceksin... Hepsini boşver , arkadaşın alacağı modelde GT130 M DDR3 ekran kartı var , şu an piyasadaki tüm oyunları orta - yüksek ayarda çalıştırır.
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Bu nasıl bir mantıktır? Düşük özellikli bir modeli tercih et , sonra de ki lenovo kötü, halbuki senin sistemin kötü değil , zamanının 2 bin liralık modellerinden. Cod4 ü imzamdaki onboard ekran kartına sahip modelle düşük ayarlarda da olsa rahatça oynarken ,9500 M G gibi bir kartla zar zor oynaman komik.
Şimdi bütün bunların Lenovo ile ne alakası var. Sony nin en üst modelini alsan bile , 2 sene sonra şu oyunu oynatamadı kaka sony mi diyeceksin... Hepsini boşver , arkadaşın alacağı modelde GT130 M DDR3 ekran kartı var , şu an piyasadaki tüm oyunları orta - yüksek ayarda çalıştırır.
arkadaşlarım iyi güzel de benim soruma açıklık getirseniz biraz sevincem.
arkadaşlar lenovoda işlemci olarak p serisinin en süt modeli ne bilen varsa yazsın lütfeeeennnnnnnnnnn
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
birde zar zor oynaman çok komik demişsinde arkadaş kendi isteğimle oynamıyorum ki zar zor ...bilgisayar onatamıyor ...cod 4 de çok zorlandı.. medievel 2 de de çok zorlandı ..bunlar eski oyunlar sayılır nerdeyse ... ben bilgisayar cahalı olabilirim ama bilgisayarın yavaş oynatmasıda benim suçum değil ... bilisayar bomboş olduğu halde böyle ...bu arada dediğin kart eski değilse ve laptoplara takılabiliyorsa almayı düşünüyorum yardım edersen sevinirim
ben sordum siz ne söylüyorsunuz ya!!!
Lenovo'ya niye taktın kafayı? IBM olunca ne değişiyor?
Lenovo'da en yüksek P işlemciyi bilmem ama piyasada P9700 işlemciler mevcut.
Bütçeni yazarsan doğru dürüst birkaç marka ve model sıralama imkanımız olacaktır kanaatindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Lenovo'ya niye taktın kafayı? IBM olunca ne değişiyor?
Lenovo'da en yüksek P işlemciyi bilmem ama piyasada P9700 işlemciler mevcut.
Bütçeni yazarsan doğru dürüst birkaç marka ve model sıralama imkanımız olacaktır kanaatindeyim.
okuduğum şehirden dolayı servis imkanından dolayı lenovo diyorum. bütçe 2 bin tl en fazla.
Arkadaşlar ben de oyun için bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 2200 TL civarı ve ayrıca Windows 7 olmalı laptopta. Bir de uzun süre açık kalacağı için ısınma problemi olmamalı. Hangi modelleri önerirsiniz? Marka olarak şu an için düşündüğüm bir şey yok. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Itachi
Arkadaşlar ben de oyun için bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 2200 TL civarı ve ayrıca Windows 7 olmalı laptopta. Bir de uzun süre açık kalacağı için ısınma problemi olmamalı. Hangi modelleri önerirsiniz? Marka olarak şu an için düşündüğüm bir şey yok. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
arkjadaşım git bunu başka yere konu olarak aç ben başka bişey soruyorum burası laptop arama başlığı değil!! bu ne ya benim sorumdan hariç herşey konuşuluyor ha
arkdaşlar vatan bilgisayara p serisi ve win 7 li makinler geliyor bu 1
2. dediğimde fiyatları güzel
3. 4 gb ddr3 500 gb hdd 1. gb gt240 win7 in en iyisi geliyor piyasa ya oooo bekleyin b hafta giriyor. alın kaçırmayın vatanbilgisayarda blabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme