Bildirim
Lenovo-One Key Recovery Tuşu Power Gibi Çalışıyorsa Çözüm İçeride (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Daha önce win 7de rahat kulanıyordum taki win10 otomatik kurulduktan sonra begenmedim win 7ye geri döndüm onekey recovery tusuna bastıgımda format işlemine başlamiyor normal power tusu gibi yedinden pcyi açıyor -
çözüm 1 i aynen uyguladım 7 basamağı da tamamlasam da sorun hala aynı bilgisayara format atamıyorum açma tuşunun yanındaki tuşa basınca format atılmıyor pc normal açılıyor başka çözüm yolun var mı acaba? -
-
-
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 40 GÜN ÖNCE WINDOWS 10'A GEÇTİM. KULLANDIKÇA BİLGİSAYARIMI KASTIĞINI FARKETTİM. BU YÜZDEN RECOVERY TUŞU İLE GERİ YÜKLEME YAPMAK İSTEDİM FAKAT RECOVERY TUŞUNA BASTIĞIMDA " SÜRÜCÜ KULLANIMA HAZIRLANAMADI. LÜTFEN UYGULAMAYI YENİDEN YÜKLEYİN." UYARISI ALIYORUM. UYGULAMAYI YENİDEN YÜKLEMEYİ DENEDİM FAKAT YİNE AYNI HATAYI VERDİ. BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA ??? -
Teşekkür ederim. Kritik bilgiler bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
emre4234 bey
HDDyi yeniden boyutlandırıp onekeyi nasıl aktif ederiz acaba?
Nedeni ise win kurulu C 390 GB ve D ise 30GB. C yi 80 ve Dyi 380 gibi yapmak lazım. Windowsun hangi klasörüne onekey dosyanısı atacağız? pc bilgim var, bilgili kullanıcıyım. -
Arkadaşlar komut dosyasından denilenleri yaparken disk active kısmından diski aktifettikden sonra an operating system wasn't found hatası aldım. Şu an windowsu başlatamıyorum. Windows cdside yok komuttan diski aktif edeyim. İşletim sistemi kurulu diski nasıl aktif ederiz Windows cdsi olmadan. Yardımınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya sen nasıl bir kralsın. Yıllar sonra birinin derdine derman oldun. Büyük adamsın vesselam. -
Eyvallah kardeşim. Yıllar sonra bile işe yaraması güzel...👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
set id=12 yazınca "The selected disk is not a fixed MBR disk. The ACTIVE command can only be used on fixed MBR disks" hatasını veriyor. Az biraz araştırdım OKR kurulumu sırasında UEFI modunda kurduysanız böyle hata veriyor sanırım. Şuan novo tuşuna basınca recovery gösteriyor seçiyorsun ama power tuşuyla aynı işlevi görüyor sistemi açıyor.
Henüz denemedim ama dosyaları kaybetmeden MBR diski GPT'ye çevirecek yazılımlar mevcutmuş onları bi deneyeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X