Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim P780 romu bayağı eskiymiş yahu. 2013 temmuzdan kalma rom.
    İyide geçen sene 6589 işlemcili telefonların performansı bu kadar iyi değildi, böyle yağ gibi değildi arayüz filan.

Şimdi vibe ui 4.4.2 kuruyorum

P780_4.4.2_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi_V7

Bu romu.

Bakalım nasıl.
  • Evet o program, cihaz kapalıyken kabloyu takınca görmesi lazım normalde görmese bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 de işe yaramadı şimdilik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 12 Haziran 2014; 22:25:10 >
  • Arkadaşlar şu an slx 25e yüklü.bu versiyondan sonraki versiyonlar kit ve row olarak ikiye ayrılıyor. Hangi yolla ilerlemek gerekiyor bilgisi olan var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rowla gidiyorum 26a şuan

• Telefona nasıl Google Play yükleyebilirim ?

• Row tipi rom yuklersen gapps icinde geliyor. Needrom da kitkat rom var 4.4.2 ben linkini bu konuda vermistim onda google play var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler rusyadan gelirken bu modeli alabiliyorum, imei olayı da rahatmıs herhalde,
    topicde hep yazılım konusulmus, ama memnunsunuz değil mi?

bu arada isteyenlere 550 tl ye getirebilirim gorunuyor.
  • http://www.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php

bu arada 4gb lık modelden bahsetmiştim, 8gb ligi de varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler rusyadan gelirken bu modeli alabiliyorum, imei olayı da rahatmıs herhalde,
    topicde hep yazılım konusulmus, ama memnunsunuz değil mi?

bu arada isteyenlere 550 tl ye getirebilirim gorunuyor.

Pm attım hocam
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var..

Bir arkadaşıma p780 aldık,,
    Cihaza Önce Live rom atıp snrada SLX rom atmak üzere flash tolu çalıştırıp Live Rom atıldı..
    Yeşil daire ekranda belirdi..
    Kabloyu çıkartıp açmaya çalıştım ama cihaz tepki vermiyor.

Tekrar aynı işlemi yapmaya çalıştım ancak flash tool alt tarafında kırmızı şeritle %100 yazıyor ve bir süre sonra alttaki hatayı alıyorum..:

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

Çözümünü bilen arkadaş var mı acaba?

Ayrıca needrom sitesinden official rom indirdim,, onda da aynı hatayı veriyor ancak hata kodu (4032) değil de (5054) kodu yazıyor..

Sorun nerede bilen varmı acaba?

• Telefonum orijinal kılıfı ile birlikte 600 tl den satılıktır

• Mart 2014 tarihinden sonra üretilmiş cihaz almış olan arkadaşların dikkatine..!!!

SP Flashtool ile rom atarken cihazımız sustu..
    Şarj oluyor olmasının dışında hiç bir tepki vermiyordu..
    Uzun araştırmalar neticesinde sorunun yeni cihazların target_bin dosyasında bulunan preloader'in yeni sürüm cihazlara uyumsuz olmasından kaynaklandığını öğrendim.

Yüklemek istediğiniz rom dosyasında bulunan target_bin içindeki preloader dosyasını silip,,linkini verdiğim preloader dosyasını atıyorsunuz
    ve normal olarak SP Flashtool üzerinden rom'unuzu yüklüyorsunuz..
    Link..:https://yadi.sk/d/C-vjsKAfUwggT

@mav1li arkadaşım (Selim bey).. linki ilk mesaja bilgilendirme amaçlı eklerse çok iyi olur..

• sayın arkadaşlar bende son 2 haftadır şebeke sorunu yaşıyorum bir kaç rom denedim fakat sorun yine aynı, antendendir dediler teknik servise gösterdim antende herhangi bir problem yok dediler. ne önerirsiniz? teamviewer ile bana yardımcı olabilecek var mıdır? veya flashtool ile yükleyebileceğim rom önerisi olan var mıdır
  • Arkadas bu forumda 1 tane bu sorundan anlayan yokmu?

• Aynı problem iki gün önce aldığım telefonda mevcut muhtemelen problem kronik yada yazılımsal. Yardım edecek işin erbabı varsa seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barrt

Aynı problem iki gün önce aldığım telefonda mevcut muhtemelen problem kronik yada yazılımsal. Yardım edecek işin erbabı varsa seviniriz

Beyler bence sizin probleminiz yazılımsal ben slxrom v21 sürümünü kullanıyorum 7-8 aydır hiçbi sorun yok... bence yeni yazılım yükleyin
  • Bide yazılımı flashtool ile yükleyin. yüklemeden önce flashtool ile format atın temizlensin güzelce telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: areypi

Arkadas bu forumda 1 tane bu sorundan anlayan yokmu?

Önce cihazın ne durumda, hangi romu kullanıyorsun, daha sonraları rom yüklemesi yaptın mı bunları yaz güzel kardeşim. Sana yardımcı olmak istiyorum ama cihazın hakkında bilgim yok.

Şebeke sorununa dair bir iki ipucu paylaşıldı yine bu konuda. Hatta zaman zaman ben de bu sorunla karşılaştım ama s125 romu yükledikten sonra bu sorun ortadan kalktı. Biraz daha bilgi verirsen ben ve forumda p780 kullanan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.
  • arkadaşlar bir kaç ROM denemesinden sonra durum değişmedi tekrardan stock ROM yukledim yine olmadi. bende telefonu erbabina teslim etmeye karar verdim 2 gün telefonu kullanmadim 3. gün actim ilginç bir şekilde sorun kendiliğinden çözüldü 1 haftadir problemsiz kullaniyorum. tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.