Şimdi Ara

Lenovo rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilemedim.
    Herkese merhabalar benim z500 modeli lenovo bilgisayarımı birkaç nedenden dolayı yolladım garantiye..
    Sorunlarından biri touchpad aşınmasıydı ayın 17 sinde yolladım ve 2-3 gün sonra bana dönüş yapıldı touchpad garanti dışı fiyat çıkacak ve çıktı 128 lira aradım dedim ki reddediyorum ve geri kalan bütün sorunlar yapılsın istiyorum. Ertesi gün kargoya verildi cihaz onarımı yapılmadan yollandı.. Meğer onarım merkezleriyle arasında yanlış anlaşılma olmuş.. Neyse geçen cuma geldi bana tekrar yolladım bugün tekrar fiyat çıktı.. Bu sefer touchpad ve batarya için 330₺ istediler. Bataryaya ulaşmam mümkün değil batarya gömülü.. Kullanıcı hatası saymışlar bataryayı. Benim 10 günlük kaybımı kim karşılayacak dediğimde bizlik bişey yok isterseniz şikayet edin diyorlar.. Beyler 10 gündür ben bunlarla uğraşıyorum sizden ricam bana yapmam gerekenleri söylemeniz çünkü bende kafa kalmadı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayetvar'a yazın hocam çoğu firma hemen ilgileniyor. Bize de Lenovo almamak düşer artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Şikayetvar'a yazın hocam çoğu firma hemen ilgileniyor. Bize de Lenovo almamak düşer artık.

Şikayet varda sürekli aynı şeyi kopyala yapıştır yapıyorlar hiç umrunda değil gibi yazdım ama yayınlanmadı daha kesinlikle lenovo almayın aldırtmayın

• BDH bilişim soyguncudur,geçmiş olsun.Gerçi doğru düzgün teknik servisi olan firma da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 30 Haziran 2015; 0:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

BDH bilişim soyguncudur,geçmiş olsun.Gerçi doğru düzgün teknik servisi olan firma da yok.

Sonuna kadar haklısınız ben çok pişmanım şuan rezilliğin bu kadarı

• Lenovaya yaklasmayin nefretimdir kac sene once y550 aldim uc sene sonra makine duman oldu. acayip koku yapmaya basladi basinda oturamaz oldum basimi agritiyodu yaklasmayin bu markaya artik icinden bisey mi yandi noldu bilmiyom resmen pc den soguttu

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Lenovaya yaklasmayin nefretimdir kac sene once y550 aldim uc sene sonra makine duman oldu. acayip koku yapmaya basladi basinda oturamaz oldum basimi agritiyodu yaklasmayin bu markaya artik icinden bisey mi yandi noldu bilmiyom resmen pc den soguttu

Seninki yine 3 sene dayanmış benimki 1 yıllık cihaz bana diyor ki batarya kullanıcı hatası bi de batarya gömülü 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.