Şimdi Ara

Lenovo S510P Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Gold İnternet Sitesinden 25 Kasım 2013 günü Aşağıdaki Lenovo s510p Bilgisayarı Aldım..
    http://www.gold.com.tr/lenovo-s510p-59391440-notebook_u

Ekranda iğne ucu kadar ölü piksel çıktı aradım bu ürün ayıplı falan desem de adamlar standartlara uygun dediler..
    Neyse İphone 4s telimi taktım tanımıyor..Teli bi görüyor bi görmüyor Düşüp Duruyor..Acaba Sorun telde mi dedim ama A'dan Z'ye her bilgisayar ve her işletim sisteminde çalıştı..Sadece Kendi PC'mde Çalışmadı bilgisayar geldiğinde W8 Sistemde Çalısmadı 8.1 yükledim Onda da Çalışmadı Recovery yaptım şuanda W8..
    Lenovo z500 W8.1, Lenovo g555 W7, Asus W8.1, Casper w8 Masaüstü,Windows Xp Masaüstü vs vs her Bilgisayar ve işletim sisteminde çalışıyor..
    Lenovoya servise gönderdim iphone tanımıyor diye bir hata türü yok dediler gönderelim Aldığınızda bizi arayın uzaktan bağlantı yapıp çözmeye çalışalım diye geri gönderdiler..
    PC geldiğinde aradım uzaktan yardımı ama çözemediler..2 gün içinde size dönüş yapılacak denildi Çarşamba Gününden beri bekliyorum en son ben Cuma günü aradığımda sorunu yurtdışına bildirdiklerini çözmek için uğraştıklarını söylediler..

1- Ölü Piksel
    2- İphone Tanımama

Derken Aldığım Günden Beri Arızalarıyla Uğraştığım Bilgisayardan Bayaa bi soğudum..

Garanti Şartlarında 1 Ay içerisinde Donanım Sorunlarında ürün değişimi var..
    2 Gün sonra Ürün 1 Aylık Olacak Ama Aldığım Günden Beride Bilgisayarın Açılmış Olan Arıza kaydı var..İnşallah sorunu Çözerler veya Çözemezlerse Değişim İçin Sorun Çıkarmazlar..

Lenovo S510P Kullanıcısı Arkadaşlar varsa Böyle Bir Sorunla Karşılaştılar mı Merak ediyorum..

• senınde benım gibi teknolojiden yana sansın yok. İnşallah sorunun hal olur. Lenovo dan cok memnun olanda var alıpta pişman olanda. Bence geri ver verebılırsen baska bir marka al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.