Şimdi Ara

lenovo sk-8821 klavye fn ve f tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni açılan işyeri/şubemde masaüstü bilgisayarında lenovo sk-8821 model klavyeyle tanıştım. fn tuşlarıyla çalışan f (f1, f2, ...) tuşlarına sahip klavye. fn tuşu kullanılmadan multimedya tuşları geçerli. pratik olması açısından direkt f tuşlarını sık kullanıyorum. bu sebeple fn tuşunun f tuşları için fonksiyonunu iptal etmem lazım. genelde laptoplar için bios'tan çözüldüğüne rastladım. ve direkt klavye için bir çözüme denk gelmedim. (tabi yine aynı yol geçerlidir de ama) bilgisayar benim olmadığı/işyerine ait olduğu ve şu ara göz hapsinde olduğum için varsa daha kısa bir yolu, yardımlarınızı bekliyorum.

• support.lenovo.com
    Slim USB keyboard driver for Windows 7 (32-bit and 64-bit) and XP - ThinkCentre A70 - TR
    http://support.lenovo.com/pt_BR/downloads/detail.page?&LegacyDocID=MIGR-75582
  • SK-8821 model klavye kullanıyorum. Multimedya tuşlarını pasifleştirip F tuşlarını aktifleştirmek istiyorum. Mesela excelde F2 yi sık kullanırım ancak ben f2ye basınca müziğin sesi kısılıyor. ctrl+Fn yaparak dönüştürülebilir denmiş ama bende olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.