< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 15 Eylül 2021; 3:50:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo TAB M10 FHD PLUS 64GB KULLANICILARI (6. sayfa)
-
-
Instagram'da tablet donuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
ZA5V0230TR ile ZA5T0215TR fark nedir.
ZA5V0230TR bu modelde 606F yazmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hackers keyboard adlı klavye uygulaması buldum yön tuşları var I harfi var
Merhaba yurt dışında satılan LTE'li modellerde radyo var hiç araştıran oldu mu?
-
Pek çok uygulama nin bildirimi gelmiyor
Çok ısınınca tablet restart atıyor. Örneğin YouTube müzik dinlerken video izlerken gerçi şuana kadar iki sefer oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 19 Ekim 2021; 4:36:13 >
geri bildirimler için teşekkürler. Genel anlamda memnun kalmadığınız bir ürün gibi algıladım bu modeli.
-
memnunum genel olarak görüntüsü gayet iyi, sesi ise idare eder.daha çok youtube'da video izliyorum. 1600 tl ye aldım fiyatının ürünü diyebilirim. sim kart takılıyor.mesaj alıp gönderebiliyorum. bip yükledim. bip ile telefon araması da yapabiliyorum.
instagram'da bazen tabletin donması ısınınca restart atması gibi sorunlar var ama bunlar nadiren oluyor. youtube'da şarj bitene kadar dizi bölümlerini izliyorum örneğin
-
Merhabalar,
M10 FHD Plus 2.Gen S-Pen X606F model tabletimde TB-X606F_S300376_210909_BMP firmware yüklü
update yaptığımda son versiyonun bu olduğu yazıyor ancak aşağıdaki linkte yeni versiyon gözüküyor ancak neden cihaz üzerinden update bunu görmüyor olabilir ?
Lenovo Smart Assistant yardımı ile bu versiyonu yüklemek istedim ama cihaz donanım numaramı sordu son iki hanesi 60-67 arası olması gerekiyormuş seçtiğim modele göre ( bu seçenekleri veriyor ) seri numaranızın son iki hanesi olduğu yazıyor ancak benim seri numaramın son iki hanesi 7C uymuyor, bu gibi bir sorunla karşılaştınız mı ?
Ayrıca bu Smart Assistant üzerinden firmware yüklerken tüm yazılımı siliyor üzerindeki uygulamalar dahil buda uygun bir yönetem değil bildiğiniz başka bir yok var mı ?
TB-X606F - mirrors.lolinet.com > firmware > lenovo > Tab_M10_FHD_Plus_2nd_Gen > TB-X606F
Yeni Versiyon TB-X606F_S300429_21110_BMP
-
Lenovo Tab M10 FHD Plus
Lenovo TB-X606X
Android sürümü 10
Android güvenlik yaması düzeyi
5 Eylül 2020
Google play sistem güncellemesi
2021 08 01
çekirdek sürümü
1 Eylül 2020
ayarlar tablet hakkında
derleme numarası TB-X606X_S300007_200923_BMP
Lenovo kullanıcı deneyimi programı
ya buraya tıkladım IMEI filan böyle bir şeyler çıktı Allah Allah
-
bende ayarlarda bir güncelleme var fakat yapmıyorum güncellemeyi bu tablet galiba Android 9 ile geldi tableti ilk açtığımda Android 10 a güncellediği tahmin ediyorum Android 9 u göremedik yani
WİFİ nin yanındaki GSM şebeke simgesi değil mi o çarpı(x) işareti neyin nesi acaba ve kaç diş çekiyor
-
-
tabletin kendi şarj aleti bulamadım fakat evde bir yerlerde. 1-2 güne kadar bulup süreyi ölçüp geri dönüş yaparım
tabletin şarjı çabuk bitiyor mesela youtube video izliyorum.. ölçmedim ama bir kaç saatte bitiyor.
bende bir tane xiaomi şarj aleti var bununla şarj ediyorum tableti. 8 saatten önce doluyor diye tahmin ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X