< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo Thinkbook AMD Ryzen 5 4500U 8gb 256gb ssd 15.6 Hepsiburada 4693 TL (2. sayfa)
-
-
8 bit miş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bazı ips paneller 6 bit görmüştüm ondan merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerSSD sizin tercihinize bağlı hocam. İsterseniz boşta SATA yuvasını kullanmak amacıyla SATA SSD alın iki SSD beraber kullanın.
Ama almışken tam olsun diyorsanız bence kaliteli, performanslı bir M.2 SSD alın 500GB veya 1TB olacak şekilde mevcut olanla değiştirin.
RAM olarak ne desem bilemedim ama ben olsam bilgisayar geldikten sonra içinde lehimli olanın markasına bakıp aynı marka chipleri kullanan bir şey alırdım. Uyumluluk, dual channel çalışma bakımından daha düzgün olur.
Ürün gelsinde bakayım o halde hocam. Etiketlerim tekrardan
İşlemci dahili gpu nasıldır amd sonuçta iki gün sonra elimizde patlamasın intel değil sonuçta
6 aydır çatır çatır kullanıyorum. Amd önyarginizi bırakın artık intelden daha iyi, daha az ısınıyor, daha stabil çalışıyor. Ama yine de karar sizin
3 üncü yıldan sonra peki intelin 2.nesilleri bile ssd ile hayat dönüyor
Valla kardeşim dedimya 6 aydır kullanıyorum, teknik olarak aşırı bir bilgim yok. Söyleyebileceğim şahsen son derece memnunum. Siz daha iyi bilirsiniz karar sizlerin..
Ekranı büyük olsa kaçırılmaz ama 15,6bana asırı küçük geliyor
şu Lenovo ların tuş takımını beğenmeyen birtek benmiyim?
tamam sağlam kasa güzel cihaz fakat bombeli tuşlara bir türlü alışamadım.
-
aydınlatmalı klavye var mı?
-
Yes
Benim geldi.window10 en uygun nasıl yüklerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdan OEM key alabilirsiniz 20-30₺'ye. Sonra orijinal ISO indirir kurarsınız. :)
-
Arkadaşlar 11.11 ya da black fridayde bundan bir tık daha iyi bir pcyi bu fiyatlara bulabilir miyiz sizce?
Eyvallah
Ben windows 10 pro lurdum, tatlı bir şekilde çalışıyor. Ram vs m2 bakacağım birazdan
Ram alacağım fakat açarsam garanti dışı kalırmı emin olamadım.
Bu fiyata bu ozelliklerde bir cihaz lazim arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: SDEOEUS
Ram alacağım fakat açarsam garanti dışı kalırmı emin olamadım.Benzer cihaz için açılan 1 konu var.Orada ram, ssd takviyesi yapan var.
https://forum.donanimhaber.com/thinkbook-15-gen-2-are-amd-inceleme-20vg006wxt-15-6-ryzen-4700u-8-gb-256-gb--147423251
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X