Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Lenovo forumlarında şöyle bir ileti yazılmış.

hi dj60 

Welcome to Lenovo Community Forums!

Can we try this Touchpad driver:
    Synaptics Driver for Windows 8,7 and XP
    See if it works.

Hope this helps,

Sürücü linki

http://drivers.synaptics.com/Synaptics_v16_3_15_1_C_XP32_Vista32_Win7-32_XP64_Vista64_Win7-64_Signed_Acme_Inc.zip

İşten geldiğimden beri format atmaktı.Driver'dı gerekli programlardı derken birde bu sorun vardı onuda çözersem makinayı kutuya koyuyorum daha bişeye ellemem İnsanın kendi bilgisayarı gibi yok Beğenmediğim ACER'ı arattı bu bilgisayar bana :D İnsan bi cd koymazmı kutunun içine ne biçim bi firma bu lenovo aRiSe* kardeş sağol çok yardımcı oldun bana Allah razı olsun

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Allah sizden de razı olsun. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
  • @djcool Senin dediğine göre sende baya fan sesi var. Bendede eskiden yoktu işte son bi kaç gündür birazcık var ama rahatsız etmiyor. Açma tuşuna basınca fan sesi çıkmıyordu bende . ama ben ayarlardan daha hızlı açılması için 4 çekirdeği aynı anda kullanmasını ayarladım öyle olunca tuşa bastığın an bi fan sesi geliyor baya sonra düşüuyor sabit o sesde devam ediyor. Oyun oynarken artması normal dediğim gibi işlemci ve ekran kartı daha fazla çalıştığı için. Çok sessiz ortamda biraz fazla bi ses gibi gelebilir ama bana göre fan sesi çok önemli değil. Kişiden kişiye değişir . Belli ki sizde rahatsız olmuşsunuz.
    Benim kuzenimde hp var fan sesi yaklaşsan bile duyulmaz ama pcnin sıcaklıklarına baktığımızda 80 dereceyi rahat buluyor. Laptopun üstüne yumurta koy.
  • bide şöyle bir sorun var benim pcnin açılış ve kapanış süreleri yavaşladı hatta pc bile biraz yavaşladı. Acaba windows 7 ' den dolayımı ? Pcyi tarattım virüs yok, advanced system care ile her türlü temizlik birleştirme yaptım aynı çok farketmedi. Windows 7 ' den diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

@djcool Senin dediğine göre sende baya fan sesi var. Bendede eskiden yoktu işte son bi kaç gündür birazcık var ama rahatsız etmiyor. Açma tuşuna basınca fan sesi çıkmıyordu bende . ama ben ayarlardan daha hızlı açılması için 4 çekirdeği aynı anda kullanmasını ayarladım öyle olunca tuşa bastığın an bi fan sesi geliyor baya sonra düşüuyor sabit o sesde devam ediyor. Oyun oynarken artması normal dediğim gibi işlemci ve ekran kartı daha fazla çalıştığı için. Çok sessiz ortamda biraz fazla bi ses gibi gelebilir ama bana göre fan sesi çok önemli değil. Kişiden kişiye değişir . Belli ki sizde rahatsız olmuşsunuz.
    Benim kuzenimde hp var fan sesi yaklaşsan bile duyulmaz ama pcnin sıcaklıklarına baktığımızda 80 dereceyi rahat buluyor. Laptopun üstüne yumurta koy.

Evet ilk açışta coşuyor fan, 2-3 sn. çok yüksek devirde ve sesli çalışıp azalıyor ses ve sabit bir şekilde devam ediyor ama sabit ses işte acayip bir ses.

"ama ben ayarlardan daha hızlı açılması için 4 çekirdeği aynı anda kullanmasını ayarladım" bu cümleyi anlayamadım, hangi ayarlardan 4 çekirdek ayarlanıyor?

Fan sesini kabul etsem masaüstü pc alırdım, fan sesi olmasın diye dizüstü aldım. z500 lerde fandan şikayetçi olan yok. Biri yazsa keşke ama kimse yazmamış diğer açtığım konuya. Elden çıkarmanın yollarını arıycam zararına, bu şekilde kullanamam ben bu cihazı.

Yavaşlama windows'un kronik sorunu. Kullandıkça kayıt defteri şiştiğinden yavaşlar ve format zorunlu hale gelir. Program silerken Revo uninstaller pro programını kullanın, bu kayıt defterindeki girdileri de siler, ayrıca norton 360 kullanırsanız içinde bakım özelliği de mevcut.

Ben serviste şansınızı denemenizden yanayım. Hatta IBM Türkiye'yi arayabilirmisiniz bilmiyorum ama orada da şikayetlerinizi dile getirme şansınız var ise mümkünse bu olanakları kullanın. Olmadı başka alternatif yöntemlere başvurursunuz.

• başlat < çalıştır < msconfig yazın

sekmelerden ön yüklemeye gelin . gelişmiş seçenekler diyin . İşlemci sayısını seçini işaretleyin ve 4ü seçin.
    Önyüklerken yani başlatırken bütün çekirdekleri aynı anda kullanmasını sağlıyorum böylece birazdaha hızlı açılıyor.Ama size kalmış isterseniz otomatik kullansın açılışta çekirdekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Lenovo forumlarında şöyle bir ileti yazılmış.

hi dj60 

Welcome to Lenovo Community Forums!

Can we try this Touchpad driver:
    Synaptics Driver for Windows 8,7 and XP
    See if it works.

Hope this helps,

Sürücü linki

http://drivers.synaptics.com/Synaptics_v16_3_15_1_C_XP32_Vista32_Win7-32_XP64_Vista64_Win7-64_Signed_Acme_Inc.zip

Sorun çözülmedi :D olmuyor sanırım win7 de böyle bi sorun var...

• Arkadaslar bu gece itibari ile siparis verdim n11 den ykb wp ile 1260 tl ye geldi ortalama

Benide ekleyebilirsiniz listeye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScknNet kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnşallah sorunsuz bir ürün temin etmişsinizdir.

Bu arada FN tuşları özellikleri ile ilgili bir dökümandan bilgi buldum:

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda]
  • Bu modelin hdd si sshd demis bir n11 de oylemi ?

Ürünün Hard Diski SSD değil. Böyle bir özelliği yok. Bildiğimiz düz 1 TB 5400 RPM
  • Eyvallah hocam

• Öncelikle teşekkur ederim hocam.
    Cihaz henüz elime geçmedi kısmet olursa yarın elime ulaşacak o zaman bilgi veririm.
    Tabi ses göreceli bir şey yük altında sesi kaydedip eklerim buraya :)
  • bende biradere aldım kurulumu tamamladım ..update yazılımı lenovonın olmaması kötü tek tek program secmekmı kaldı bu devırde atarsın bı yazılım program sana seçenek sunar sende kurarsın neyse bakalım nasılmış..
  • İyi akşamlar cümleten Aranıza 7. üye olarak geldim. Bugün itibariyle n11 den 1388 liraya ek olarak World kart 111 lira kampanyasıyla 1277 liraya mal oldu. İlk laptop deneyimim olacak ve yaklaşık 5-6 aydır araştırıyordum. Kurun yükselmesinden dolayı alamadım uzun bir süre. Kamnpanya ile almaya sonunda karar verdim. Hafta içi Pazartesi veya salı elimde olmasını bekliyorum. Windows 7 Ultimate kurcam. W8 hoşuma gitmiyor, ama ileride kurabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bende biradere aldım kurulumu tamamladım ..update yazılımı lenovonın olmaması kötü tek tek program secmekmı kaldı bu devırde atarsın bı yazılım program sana seçenek sunar sende kurarsın neyse bakalım nasılmış..

hocam kasa kalitesi nasıl , ısınma varmı , menteşeleri sağlammı.
    Genel olarak yorumlarını alabilirmiyiz.
  • hocam zipleyip attım mp3 değil codec pack yuklu ise acılır

2 sekilde cektim fan dibinden ve kamera hizasından hiçbir driver yuklu değil
    http://www.sckn.net/wp-content/uploads/2013/12/fan-dibinden-kaydedildi.zip
  • Akeneton34 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun
    infostar mağazasından aldınız sanırım bende ordan aldım.
    Mng kargo lastiği patlamış :) 3 saat gecikmeli son anda aldım laptopu
    Çok teşekkürler. Mağaza inf_store gözüküyor :) Stokta son 2 ürün gözüküyor ama yeniden yükleme yaparlar herade aynı fiyattan.
    Alacak olanlara n11'i öneririm - World kampanyası ile birlikte. Uygun fiyat- uygun kargo ücreti var. Çekiniz, indiriminiz varsa 1200 lira civarına gelir. Çok uygun fiyat bu özelliklere. Şunu da demeden edemicem 2500 liralık laptığunda olumsuz yönleri var V580c ninde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.