Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
9
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmmm. Yani sakata gelirsin diyorsun?

K5 e karar vermiştim, fakat arkadaşın yorumundan sonra aliexprese baya baktım.

https://m.aliexpress.com/item/32589473141.html?aff_click_id=aba62c3d483740aebc218400766bfb63-1470426685171-06397-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay

Xperia z3 190$ gibi komik bir rakam. Tam da arkadaşa "öde al gelsin" komutunu verdim. Neyse ki almamış daha!

Eski bir online oyunda yabancı oyundan bir arkadaşa charı verdim. 200usd de anlaştık sırf bu tel 200 usd diye :/

Uzun lafın kısası şu an elin gavurunun paypalında 200 dolarım var!

- siz aliexpres yalan olur dediniz!
    - K5 alsam bu sefer de tr den paypal ile alınabilen mağaza bilmiyorum!
    - arkadaş parayı sana yollayım diyor fakat onda da %25 gibi kesinti olur...

Hmmm kafam allak bullak oldu! Nasıl olur Bir fikriniz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam arkadaşlar, ben ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu teli, tek sorum olacak sadece. Günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? paylaşırsanız sevinirim, iyi günler...
  • johnsin kullanıcısına yanıt
    Kullanıcıdan kullanıcıya değişir, ne yapacağınıza bağlı.Sıradan bir kullanımda yani sadece telefon görüşmelerinde 1,5 bazende 2 gün oluyor( son verilen 6.0 Yazılımda), bende GBRS açık, 4G açık, yer konumu açık vs.öyle.
  • Teşekkürler cevap için, ben de oyun oynayan biri değilim genel kullanımı kastettim, sosyal ağlar iletişim vb. Eğer gerçekten 1,5 - 2 gün görüyorsa hemen alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 16 Ağustos 2016; 17:08:26 >
  • arkadaşlar aranızda lenovo vibe shot z90 için temperli cam alıp sorunsuzca takan oldu mu? farklı markalarda tam 5 adet temperli camı takmak istedim hepsinde sorun oldu cihazın sol alt köşesi ve üst orta hoparlörün olduğu yerde sürekli hava kabarcığı oldu normalde cam yapıştırma işini iyi yaparım ilk kez böyle bir şey geliyor başıma telefoncuya götürdüm oda beceremedi abi bu telefonda yada aldığın camda bir şey var diyor halbuki farklı markalarda 5 cam denedim aynı sorun sorunsuzca cam alıp kullanan var mı birde nereden aldığını markasını hatta linkini paylaşacak var ise mutlu olurum.
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    ekran koruyucu yapıtırdım sorun yok, ama cam takdırmadım, sorun olmaması lazım....
  • yimust kullanıcısına yanıt
    hocam çok tuhaf bir şekilde cam kesinlikle tam olarak yapışmıyor resmen delirdim üstte de yazdığım üzere sağ alt ve üst orta tarafta hava kabarcığı kalıyor acayip bir yüzeyi var 5 tane camı heba ettim
    birde normal ekran koruyucu yapıştırmayı dene.Onda da sorun olursa ekran camında sorun olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar ben de vibe shot kullanıyorum. Şarjım hızlı tükeniyor. Konuda yazanları okudum böyle bir durumla karşılaşan olmamış sanırım. 6.0 güncellemesi yüklü.

• byadr kullanıcısına yanıt
    ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
    bende 6.0.1 yüklü ve şarj muazzam gidiyor 1 günü çok rahat çıkarıyor şöyle söyliyeyim akıllı bilekikten dolayı bluettoh açık 4g bağlantı ayrıca full whatsapp mesajı çağrı falan akşam eve geldiğimde 8-9 saatlaerinde şarj %38 %40 bandında oluyor. bir gariplik var sizinkinde.
  • bu arada bu cihazın ekranı kesinlikle kırılmaz camlara ugun değil arkadaşlar yukarıda da yazmıştım dün 6. temperli camı denedim kesinlikle tam olarak cihaza yapışmıyor cihazda muhakkak hava kabarcıkları oluşuyor normal jelatinde sorun yok o yapışıyor fakat temperli cam olmuyor
    cihazınızın arka planında şarzı tükeden proğramlar olabilir, internetiniz açıksa, cihazınıza oyun vs. proğramı kurulmuşsa bu gibi durumlar bilginiz dışında şarzınızı tükedebililr.Bende herhangi bir sıkıntı yok, bilakız 6.0 dan sonra şarz sürem daha da arttı....
    bende bir tane temperli cam altım, fırsat bulupta takamadım, takıncı bilgi paylaşırım....
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim hocam birde temperli camin kabinin fotosunu çekersen sevinirim

• Kusura bakmayın giremedim bir kaç gün. Araştırırken kendim buldum cihazın konum iyileştirmesi için Wifi sürekli açık ve tarama yapıyormuş sanırım. Bu ayarı kapatınca şarj süresi arttı.

• Arkadaşlar cihazın temiz 2. Elleri ortalama ne kadardır şuan ? Almayı düşünüyorum da

• Arkadaşlar rom atmadan imei tamiri mümkünmü bu telefonda. Lenova K3 Not da bayağı uğraşmıştık.
  • Merhaba
    Sitede yeniyim yardıma ihtiyacım var.
    Z90-7 aldım yurt dışı rom atıldı tam Türkçe oldu cihaz 6 surum ile gelmişti
    Şuan z90-40 oldu 5 surumu mevcut 6 ya nasıl yukseltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kokcu -- 11 Eylül 2016; 0:08:14 >
  • telefon modeli yerinde z90a40 yazar orda bi sıkıntı yok ki. sistem güncellemeden android 6 ya yükselt problem yok. imei işleri falan takıldığın biryer olursa bana direk mesaj at yardımcı olurum sana
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.