Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
9
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Ölü doğdu..

ölü doğdu gibi görülebilir ama ileride fiyatı 1100-1200 gibi bir rakama çekerlerse oyun oynamayan kişiler için çok da güzel bir telefon,mediamarkt ta inceledim benim çok hoşuma gitti ama 1500tl bencede çok 100 tl daha verir g3 alırım onun yerine
  • Allahtan 3 ay önce ydışından almışım 1050 TL'ye falan gelmişti bana 1500 çok tabi ama arkadaşların dediği gibi 1200e falan düşerse alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertagar

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Ölü doğdu..

ölü doğdu gibi görülebilir ama ileride fiyatı 1100-1200 gibi bir rakama çekerlerse oyun oynamayan kişiler için çok da güzel bir telefon,mediamarkt ta inceledim benim çok hoşuma gitti ama 1500tl bencede çok 100 tl daha verir g3 alırım onun yerine

Ölü doğdu, çünkü, iddiası camera olan bir telefon 4k video çekmiyorsa ve 1500 TL fiyatı varsa kimse almaz onu. Aynı fiyata G4 var piyasada.
  • Arkadaşlar 1200 TL'ye cihazı aldım (mediamarkt faturalı iki-üç gün kullanılmış cihaz) Bir haftadır kullanıyorum. Cihazı biraz değerlendirecek olursak:

+ Daha önce kullandığım HTC M7-M8, LG G3 ve Nexus 5 cihazlara kıyasla kamerası hepsinden daha iyi. Ön kamera çok iyi. Kamera için alacak arkadaşları mutlu edecektir.
    + Malzeme kalitesi ve dizaynı yeterince güzel. Gayet ilgi çeken beğenilen bir yapısı var. Bu konuda da pişman olmazsınız.
    + Ses olarak ta orta düzey telefonlardan daha iyi ama HTC kullandığım için, ses konusunda çok iyi diyemem :)
    + Batarya konusu da yine üstte saydığım cihazlardan bir tık daha iyi.
    + Ekran kalitesi, renkler, parlaklık gayet tatmin edici.

- Arayüz biraz sevimsiz. İphone özentisi kullanım, simgeler falan. Saçma bir Launcher'ı var. Hemen değiştirdim. (ama saat widgeti ve temaları çok güzel:)) neyse ki başka launcher kursanız da kullanabiliyorsunuz)
    - Cihazda bildirim ışığı var ama çalışmıyor. Yabancı forumlarda da çok şikayet var. Umarım güncelleme ile düzelir.
    - + Performans olarak durum biraz karışık. Antutu gibi saçmalıklardan tatminkar sonuçlar alıyor (39000) Lakin kullanırken sürekli bir aksama, milisaniyelik takılmalar sık sık oluyor. Olmazsa olmazım HTC launcher bu telefonda çok kastı. Üstelik cok daha düşük donanımlı cihazlarda hiç kasmıyor iken. Umarım güncellemeler ile ya da custom rom vs şeylerle bu saçmalığa çare bulurum. Benim gibi takıntılıysanız bu gibi sorunlar baya canınız sıkılacaktır. (SIKINTI HARD RESET SONRASI TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ)
    - Cihaz için ne düzgün root ne custom recovery ne de herhangi bir custom rom var.

Yaklaşık bir haftalık kullanımda söyleyebileceklerim bunlar. Rom, root gibi işlerle uğraşmam derseniz düşünmeden alabilirsiniz.
    Kullanan ve ya anlayan arkadaşlar Rom, root vs konularda bilgilerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_cenk -- 9 Kasım 2015; 22:27:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adige_cenk

Arkadaşlar 1200 TL'ye cihazı aldım (mediamarkt faturalı iki-üç gün kullanılmış cihaz) Bir haftadır kullanıyorum. Cihazı biraz değerlendirecek olursak:

+ Daha önce kullandığım HTC M7-M8, LG G3 ve Nexus 5 cihazlara kıyasla kamerası hepsinden daha iyi. Ön kamera çok iyi. Kamera için alacak arkadaşları mutlu edecektir.
    + Malzeme kalitesi ve dizaynı yeterince güzel. Gayet ilgi çeken beğenilen bir yapısı var. Bu konuda da pişman olmazsınız.
    + Ses olarak ta orta düzey telefonlardan daha iyi ama HTC kullandığım için, ses konusunda çok iyi diyemem :)

- Arayüz biraz sevimsiz. İphone özentisi kullanım, simgeler falan. Saçma bir Launcher'ı var. Hemen değiştirdim. (ama saat widgeti ve temaları çok güzel:)) neyse ki başka launcher kursanız da kullanabiliyorsunuz)
    - Cihazda bildirim ışığı var ama çalışmıyor. Yabancı forumlarda da çok şikayet var. Umarım güncelleme ile düzelir.
    - Performans olarak durum biraz karışık. Antutu gibi saçmalıklardan tatminkar sonuçlar alıyor (39000) Lakin kullanırken sürekli bir aksama, milisaniyelik takılmalar sık sık oluyor. Olmazsa olmazım HTC launcher bu telefonda çok kastı. Üstelik cok daha düşük donanımlı cihazlarda hiç kasmıyor iken. Umarım güncellemeler ile ya da custom rom vs şeylerle bu saçmalığa çare bulurum. Benim gibi takıntılıysanız bu gibi sorunlar baya canınız sıkılacaktır.
    - Cihaz için ne düzgün root ne custom recovery ne de herhangi bir custom rom var.

Yaklaşık bir haftalık kullanımda söyleyebileceklerim bunlar. Rom, root gibi işlerle uğraşmam derseniz düşünmeden alabilirsiniz.
    Kullanan ve ya anlayan arkadaşlar Rom, root vs konularda bilgilerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Kalın sağlıcakla...

Rom root konusunda buraya bak

http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-z/z90-7/

• Xperia M5 ile aynı fiyat.

http://www.btsony.com/sony-xperia-m5-cep-telefonu

M5 varken bu fiyata kimse Vibe Shot almaz.
  • Bugün vibe shot ı inceledim. Alan pişman olmaz. M5 almak isteyende m5 alsın. Sony 100 mp çözunurluklu ve 10 lensli bilmem ne motorlu kamerada koysa 3 mp lik nokia nın bile çektiği fotoyu çekemez. Burda herkes aşğı yukarı her markadan bir yada daha fazla cihaz kullanmıştır. Sony nin sadece adı var yazılım her zaman kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim , galaxy e5 ten bu cihaza geçebilirim kamera için özellikle .Ayrıca tip olarakta enfes duruyor vibe shot
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_cenk

Arkadaşlar 1200 TL'ye cihazı aldım (mediamarkt faturalı iki-üç gün kullanılmış cihaz) Bir haftadır kullanıyorum. Cihazı biraz değerlendirecek olursak:

- + Performans olarak durum biraz karışık. Antutu gibi saçmalıklardan tatminkar sonuçlar alıyor (39000) Lakin kullanırken sürekli bir aksama, milisaniyelik takılmalar sık sık oluyor. Olmazsa olmazım HTC launcher bu telefonda çok kastı. Üstelik cok daha düşük donanımlı cihazlarda hiç kasmıyor iken. Umarım güncellemeler ile ya da custom rom vs şeylerle bu saçmalığa çare bulurum. Benim gibi takıntılıysanız bu gibi sorunlar baya canınız sıkılacaktır. (SIKINTI HARD RESET SONRASI TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ)

Cihazdaki kasma hard resetle çozuldu yazmıştın. Şu anda nasıl cihaz stabil devam ediyormu ? İyice gözüme kestirdim cihazı ama bir türlü karar veremedim.

• Ben bunu degil ama Vibe P1 düşünüyorum, 5000mah pili olan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchuroom kullanıcısına yanıt
    Hard reset sıkıntımı gerçekten çözdü. Bu konuda şüphen olmasın. Telefonu alma konusuna gelince 1500 TL verme. O fiyata tabi ki g4 daha akıllıca olur. Ben 6 gunluk faturalı 1200e aldım ve kesinlikle verdiğim paraya değdi. Tek sorunum bu cihaz için rom, Mod vs şeyler olmaması.

• adige_cenk kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Vatandan peşin fiyatına 9 taksitle almayı düşünüyorum.lg g4 1800 den aşağı bir fiyat göremedim. Aslında bir kaç ay beklesem fiyatın 1200 gibi olacağından eminim ama takıldı bi kere aklıma. Bugün iş çıkışı fırsat bulursam gidip son bi kontrol edip alıcam kısmetse.

• uchuroom kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun o zaman :) Dediğin gibi biraz beklesen düşecektir illa ama insana alma tutkusu gelince dayanamıyor. Daha önce de belirttiğim gibi kamera (arka ve ön), tasarım, ekran, batarya, sağlamlık hissi gibi konularda asla pişman etmez. Performans canavarı değil ama gayet tatminkar. Oyun oynamadığım için ısınma konusunda bilgim yok. Keşke çok satılsa da xda'da development konusu açılsa. Biraz kurcalama şansımız doğsa. Bir süre sonra stock halinden sıkılacağımız kesin bir şey. Şu an için sadece s208 sürümü için root mevcut. Lakin onun üzerine bir kaç güncelleme geldi. Son olarak cihaz 5.1 ile geliyor. 6.0 güncellemesini bazı kaynaklarda alacağı yazıyor ama resmi olarak bir bilgi şu an için yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchuroom

Cevap için teşekkürler. Vatandan peşin fiyatına 9 taksitle almayı düşünüyorum.lg g4 1800 den aşağı bir fiyat göremedim. Aslında bir kaç ay beklesem fiyatın 1200 gibi olacağından eminim ama takıldı bi kere aklıma. Bugün iş çıkışı fırsat bulursam gidip son bi kontrol edip alıcam kısmetse.

Mediamarktta lg Türkiye garantili 1650 tlye satiliyordu. Lg G4 için sicak firsatlar konusunu takip edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 ile vibe çok farklı kulvarlarda almayı düşünen arkadaşlar kullanım öncelikleri iyi gözden geçirmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: uchuroom

Mediamarktta lg Türkiye garantili 1650 tlye satiliyordu. Lg G4 için sicak firsatlar konusunu takip edin.

Uyardığın için saol. 1699 tl ye var. Benim için kamera öncelik ve ufak olmalı. kullandığım cihaz lumia 1520 iyi hatta çok iyi bi telefon ama buyukluğu artık sıkıntı veriyor ve wm10 beklediğim gibi değil kim ne derse desin android en iyi işletim sistemi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.