Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
9
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meizu mx5 parmak izi oluşu beni cezbetti açıkçası,vibe shot çok güzel duruyor ama karar veremedim bir türlü ,meizu mx5 in kamerasından korkuyordum şimdi senden duydum rahatladım eyvallah,büyük ihtimal meizu mx5 aıcağım ingilizce kullanırım bana sıkıntı çıkarmaz
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun o zaman, iki üründen de memnun kalırsın merak etme
  • Eyvallah birşey rica ediceğim meizu mx5 ile kardeşinin çektiği fotoğraflardan atma imkanınız varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Instagram'da son dört fotoğrafı meizu ileydi :) Filtre olabilir ama en azından fikir verir
    Foto-1
    Foto-2
    Foto-3
    Foto-4

Foto-4'ün aynısını ben Lenovo ile çekmiştim Flickr'da paylaşmıştım. Karşılaştırabilirsiniz ama buradaki fotonun boyutu küçük tabi.

Edit: Instagram hesabında Meizu ile çekilmiş daha fazla resmi varmış bakabilirsiniz. Zaten kaliteden hangisi onunla çekilmiş anlaşılıyor :) Daha önceki telefonu Galaxy Ace'ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenheit1071 -- 11 Aralık 2015; 13:46:15 >

• Gerçekten güzel fotoğraflar çekiyor alayım o halde bakalım nasıl çıkıcak :)
  • Merhaba bende vibe shot la p1 arasında kaldim tasarim olarak shot harika duruyor.p1 de bataryasi ama biraz agir olmus.vibe shot tavsiye edermisiniz?

• vibe shot un arka kamerası ve flaşı üzerinde sanki ekran koruyucu şeklinde şeffaf bir bant var, gözle zor görülüyor, sökmek istedim ama tırnak tutmadı, bu koruyucumu veya sonradan çıkarılabilir şaffaf bantmı....çıkarmak için zorlamak istemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet gorur

Merhaba bende vibe shot la p1 arasında kaldim tasarim olarak shot harika duruyor.p1 de bataryasi ama biraz agir olmus.vibe shot tavsiye edermisiniz?

ikisi arasında çok fark var gerekse donanım gerekse boyut olarak, vibe 5 p1 5,5 inci, donanım olarak vibe çok çok üstun, bataryaya bakıpta aldanmayın, p1 bataryası büyük olmasının nedeni işlemcisinin fazla güç tüketmesi.....
  • Ben ikisinin de işlemcisi aynı biliyorum (Snapdragon 605). Ama ikisi arasında çok fark olduğu fikrinize ben de katılıyorum. Bir kere Vibe Shot kamera odaklı bir telefon, iki telefon pek karşılaştırılası değil bence.
  • AnTuTu Benchmark v6.0 ile vibe 35700 sonuç verdi.(3D 1811--UX 16080--CPU 14864--RAM 2945) = 35700
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.altan

Ben ikisinin de işlemcisi aynı biliyorum (Snapdragon 605). Ama ikisi arasında çok fark olduğu fikrinize ben de katılıyorum. Bir kere Vibe Shot kamera odaklı bir telefon, iki telefon pek karşılaştırılası değil bence.

Dostum doğru yanlış yazmışım Snapdragon düzeltme için tşk.

Birde yukarıda yazdım gözden kaçtı galiba, vibe shorun arka kamerası ve flaşının üstünde sanki şeffaf bir koruyucu yapışmış gibi gözüküyor, sökmek biraz zor fazla da kurcalamadım, sizdede böylemi....

Edit; eksik konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 11 Aralık 2015; 18:53:25 >
  • Snapdragon 615 işlemci

• Fotoğraf paylaşabilecek olan var mı kamerasının çekim performansını merak ettim. Doğru düzgün bir inceleme görmedim gsmarena'da incelememiş telefonu.
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    telefonu yeni toparladım, eski telefondaki kayıtlar falan, SD kart aldım 64 GB onu taktım.Resim işine sıra geldi, paylaşırım.

Birde vibe shot sahibi arkadaşlar bu vibe shotun kamerası ve flaşı üzerinde şeffat koruyucu varmı, bende koruyucu gibi birşey var, pekte çıkacak gibi değil, zorlamakta istemedim, bakarmısınız....
  • evet arkadaşlar vibe shot ile resim çekimine ancak sıra geldi, auto modda çektiğim resimler aşağıda;

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)  Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)  Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)  Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)  Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)  Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 13 Aralık 2015; 21:19:41 >

• Merhaba,
    Bu Telefonun Kalınlık Değeri 7.6mm Olarak Açıklanmış Fakat Görsel Olarakta Gerçekte de Daha Kalın Görünüyor. Bu Telefona Sahip Olan Arkadaşlar Ölçebilirler mi Acaba? Zannediyorum ki Metal Çerçevenin Üstünde Kalan Ekran Çıkıntısını Hesaplamıyorlar Kalınlık Değeri Belirtirken Tüketiciyi Aldatıyorlar. Telefona Sahip Arkadaşlardan Bilgi Paylaşmalarını Rica Ediyorum.
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle jelatin gibi birşey yok bilmiyorum belki Türkiye'deki cihazlara yapıştırmış olabilirler.
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaj önce paylaşmıştım buyrun:https://flic.kr/s/aHsknh4pMM
  • 2-3 mesaj üstünüzde doğrudan buraya yüklenmiş fotoğraflar var. Oto modda çekildiğini yazmış arkadaş. Onları görünce dedim kamerasıyla övünecek cihazdan çıkan kalite bu mu dedim ama sizinkiler fikrimi değiştirdi. Sizinkiler de oto modda mı ayar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.altan

Teşekkür ederim, kimisi pro kimisi auto modda çekildi. Örneğin şu ve şu pro modda çekildi, şu ve şu ise auto modda çekildi. Bir ara altlarına yorum olarak modlarını belirtirim olmazsa

Onu da 1 sayfa önce bir arkadaş sormuştu birkaç tanesi pro modda diğerleri auto modda çekildi. Fakat fotoğrafların hepsi çekildiği gibi yüklendi, sonradan üzerinde editleme yapılmadı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.