Şimdi Ara

★★★ LENOVO VİBE X2 ANA KONU(Android 5.0 Lollipop) GELDİ ★★★ (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
54
Favori
213.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lenovo vibe x2 de jiroskop var vr gözlük kullanabilirsiniz ama piyasadaki 30 tl lik vr gözlükler bir işe yaramıyor çok kötü , iyi bir gözlük almanızı tavsiye ederim.
  • kendoww K kullanıcısına yanıt
    merhaba, vr çalışıyor ama ucuza kaçamyın vr gözlüğün fov değeri en az 102 olmalı. Benim önerim BoboVr Z4 120 fov değeri var
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arka kameraya baglanmiyor 1 haftadir. İl dışında olduğum için hard reset atamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ?

• Hard reset attim dostum bendede var o sorun 1.5 hafta oldu garantide bitti bakalim ne yapacagim telefonlarda yapariz kesin diyemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Hard reset attim dostum bendede var o sorun 1.5 hafta oldu garantide bitti bakalim ne yapacagim telefonlarda yapariz kesin diyemiyor

orijinal romu tekrar yükledim sorun düzelmedi. Telefonu değiştirmenin vakti geldi. Kamera sorununu çözdüğünüzde haber ederseniz sevinirim.
  • Hocam bunun kapagi telefoncular nasil cikaracak sence muhtemelen dusurdugum için olmus olabilir diyorum ama

• Up kameraya bahlanamiyor hatasi alan baska yokmu

• Peaky kullanıcısına yanıt
    şirkette bi arkadaşa lolipop rom kurdum ilk kurulumda baktım çalışmayan özellik varmı diye radyo falan bile çalışıyordu bi baktım kameralar bağlanmıyor fabrika ayarlarına döndüm hemen sonra kameralar çalıştı isterseniz fabrika ayarlarına sıfırlayın.
    hocam il dışında hard reset atılamıyormu anlamadım onu :)
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Orada yanlış yazmışım dalginliktan :)ilk başta fabrika ayarlarına döndürdüm zaten sorun duzelmedi. Hard resetten kastim tekrar orijinal romu yuklemekti, sorry. Yanımda PC olmadığı için yapamamistim. Eve geldiğimde denedim bu da sonuç vermedi. Birkac yabancı forumda araştırdım. Kameranın değişmesi lazimmis

• Peaky kullanıcısına yanıt
    İsterseniz elimde ön ve arka kamera mevcut ön kamera yı 40 tl arka kamerayı ise 60 tl den verebilirim orjinal sıkıntısız eski telefonumdan sökeceğim
  • Merhaba telefon için orjinal iyi bir batarya nerden bulabilirim. Bu gün elime geçti bir tane orjinal diye sipariş etmiştim ancak pek orjinal gibi değildi. Yinede taktım telefona ancak çalısmıyor bağlanti kablosu sıkıntılı gibi. Eskisinide çöp ettim sanırım çıkarırken biraz yamuldu. Telefonsuz kaldım bir el atın

• quote:

Orijinalden alıntı: zambirik

Merhaba telefon için orjinal iyi bir batarya nerden bulabilirim. Bu gün elime geçti bir tane orjinal diye sipariş etmiştim ancak pek orjinal gibi değildi. Yinede taktım telefona ancak çalısmıyor bağlanti kablosu sıkıntılı gibi. Eskisinide çöp ettim sanırım çıkarırken biraz yamuldu. Telefonsuz kaldım bir el atın

Ben de tam onu sormak için gelmiştim. Telefonumun bataryası iki - iki buçuk saatte dolup iki buçuk saat civarı ekran süresi veriyor. Nette satılan 50 60 Tl lik bataraları alıp taksak ilk günkü randımanını alırmıyım şarj süresi olarak. Alan takan var mı? İyi kötü idare ediyorum hiç riske girmesem mi acaba?

• arkadaşlar selam

geçen gün 2.el bir vibe 2x aldım, daha önce yine lenovo p70 kullandığım için nispeten aşinayım yazılıma. 4.4 ve türkcell yüklü şuan x2.eu.v29 sürüm

5.1 sürümü 4.4e göre nasıldır? katılan ve kaybolan özellikler kabaca merak ettiğim ( 200 sayfayı okuyacak vaktim yok malum kusura bakmayın)

teşekkürler
  • 5.0 daha iyi nispeten. Çift tıkla açma kapama kayboluyor. Başka da aklıma gelmiyor
  • telefonu arka cebimde taşıdığım için şekil bozukluğu oluştu. sonra telefon bu sebepten açılmamaya başladı. anakart arızası olma ihtimali nedir acaba bilen yardımcı olabilir mi?
  • UğurT. U kullanıcısına yanıt
    Aldım 45 liraya bitane 2.30 saat ekran süresini geçmiyor hatta şu anda 38 dk ekran 0dk bekleme var şarj 77 satıcı orijinal olduğunu iddia ediyor yazana göre 2017 yapımı ancak performans orijinal bir ürüne göre çok düşük. Şansına göre biraz da bu iş. Fazla seçenek yok çünkü piyasada. İyi bir şey bulursan haber et.

• beyler bu telefona ait neden hiç custom rom yok? X2'den daha alt özellikli P70 kullandım onda bile birsürü custom rom vardı. bu modele özel mi nedir neden böyle bir durum var?
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    merhaba, bikaç sayfa geriye bakarsanız cm13 ile ilgili bağlantıları göreblilrsiniz
  • merhaba, telefonun durduk yere arka flaşı çalışmamaya başladı, bende fabrika ayarlarına döndüm yine aynı. lollipopu tekrar kuruyum dedim dosyayı ana dizine attım sonra recovery mod ile yüklemeye başladım %50de failed hatası verip kapatıyor tabiki lollipop üstüne lollipop kurulumu yapmak mümkün değil ondandır ama fikri olan varmı arka flaşı nasıl çalışır hale getirebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.