Şimdi Ara

Lenovo Vibe x2 hakkında fiyat ve şikayetleri yazarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu kullananlar deneyimlerini yazabilirmi

• Telefonu 2 haftadir inceleme sansi buldum.genel olarak bahsedersem.
    Artilari-oncelikle telefon cok karizma inceligi hafifligi ve goze hos gelen goruntusuyle cok şık.ekran kalitesi cok guzel.fotograflarida gayet guzel cekiyo ozellikle selfie cekimlerinde cok basarili.hizina gelirsek 8 cekirdek gercekten cok hizli ozellikle kendi yaziliminin sadeligi sayesinde cok iyi is cikariyor.ozellikle wifi cekim kalitesi benim hosuma gitti.

Eksileri - Benim icin tek eksi yonu batarya.sarj suresi yogun kullananlari uzebilir.
    Fiyatina gelince genel olarak pahali diye dusunulsede bana gore f/p urunu.antutu puani 48-50 bin arasi aliyor.
    Sonuc olarak alacak kisilere tereddutsuz tavsiye edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadım ama çok hoşuma giden bir telefon. Kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmıyorum ama bence tek eksisi bataryasıdır. Onun dışında gerçekten alınası bir cihaz.

• Cihazı deneme şansım oldu.Cihaz çok hızlı ve ekran muazzam,almayı düşünüyorum fakat pil konusu biraz beni fırenliyor.
  • ana konusunu bulamadım bi türlü
  • Lenovo tasarım ve kaliteyle sevindirdi ama fiyatlarıyla bizi üzdü malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • henüz kullanamadım ama f/p değerinde bakıldığında satın alınabilecek bir cihaz gibi düşünüyorum.
  • arkadaslar bende cinden almayı planlıyorum orda 650 lira imede oluyormuş alıyım dıyorum ama bakalım. antutuda harika off kafam cok karısık.
  • ben yurtdışından sipariş verirdim buradaki fiyatıyla aradaki fark uçuk seviyede

• vaay carlos başkanımız lenovo reklamlarında oynamış güzel hamle lenovo;) 3 tane üst üste koymuşlar bide hızlı hafif falan çok hoşuma gitti.
  • Hergün pili şarj edenler için pilin büyük yada küçük olması farketmiyor. Sabah 7 den akşam 7-8 e kadar pil dayanıyorsa yeterlidir çoğu kişi için.
    Ekran parlaklığını kısarsınız azcık 1 gün rahat rahat yeter.
  • Yurtdışı çift hatlı lenova vibe x2 de yalnızca 2g ya da 4 g var diyorlar..bu yüzden Türkiyede sadece 2g çalışıyormuş...bilgisi olan var mı?
  • LENOVO VİBE X2 Mİİİİİ, lütfen sabırla okuyun ...

Öncelikle bu forumu arada bir takip ettiğimi fakat foruma katılmamın tek sebebinin bu telefon (LENOVO VİBE X2) olduğunu bilmenizi isterim.
    Ben 11 aydır bu telefonu kullanıyorum ve tecrübelerimi bilmek isteyenlerle paylaşma ihtiyacı duydum.
    1- telefon tasarımı ve görünüşü açısından güzel ve şık gözüküyor.
    2- ekran kalitesi ve boyutu tatmin edici bir durumda.
    3- bilenler için yazıyorum antutu benchmark ölçümünden 47000- ile 49000 arasında bir puan aldıki bu samsung s5 veya lg3 ayarında bir veri.
    4- gerek 5mp ön kamerası ve gerekse 13 mp arka kamerasının çekimleri oldukça güzel.
    5- bunların yanında kullanım kolaylığı açısından telefonun kendi birkaç özelliğide bulunmaktadır.

ŞİMDİ İSE GELELİM BU FORUMA ÜYE OLMA SEBEPLERİME

1- hemen herkesin ortak teşhisi olan batarya sorunu, 2300 mah lık bataryası, hiç ellemez ve gün içinde sadece birkaç görüşme yaparsanız bir gün gider durumda, yani bir navigasyon yükleyeyim, bir banka uygulaması, hele bir oyun yükleyeyim derseniz sırtınıza 12 v bir akü bağlamanızı tavsiye ederim.
    Zira meslektaşımın cebindeki discovery 2 marka telefonda 15 uygulama verken 1,5 gün gidebilen bir bataryası var , lakin bende benzer 10 uygulama varken 12. saati görememekten şikayetçiyim.
    2- hani şu bahsettikleri gerçek 8 çekirdeği varya hah işte ben o çekirdekleri bir tek TADIM çekirdekleri poşetinde gördüm,
    zira 2 gb ram ve 1,69 GHz Quad-Core + 2,0 GHz Quad-Core işlemci kapasitesi ile 1.5 gb ram ve 1,2 GHz Quad Core işlemci kapasitesine sahip samsung e5 bu arkadaşa NAL TOPLATIYOR.
    3- tabi bide servis konusu var, lenovo.com.tr de vibe x2 telefonum var dediğinde kaale bile alınmıyorsun ,zira hiçbir karşılık bulamıyorsun, iletişim için sana sadece bir telefon numarası veriyorlar ordada karşına çıkan bir bayan seni elinden geldiğince az konuşturup tamam efendim edasıyla oyalayıp duruyor, hele bide bağlantı sorunun varki dillere destan , ikisi cep biri dahili telefon olmak kaydıyla 3 farklı numaradan aradım sesinizi alamadığımdan görüşmeyi sonlandırdım cevabını aldım her 3 kez 8 er dakika bekledikten sonra. Kendi sistemleri sorunsuz çalıştığı için benim 3 farklı telefonumda arızalıydı.
    Telefonunu elden götürürsen istanbul anadolu yakasında teleservis diye bi yer var onlar bakıyorlar, ama orada doldurduğunuz foruma dikkat edin zira tek bir çizik olmayan telefonum için forma çizikler var diye yazılmıştı.

Geçen bu 11 ay içinde hem batarya hemde performans (donmalar oluyordu) şikayeti ile telefonu 3-4 kez servise yolladım bir kaçında format atıp yolladılar birinde anakart değiştirip yolladılar, şu an ise servisten gelmesini bekliyorum ki, telefondaki donma ve işlemleri geç açma şikayetimden dolayı yollamıştım fakat tekrar formatlanıp bana yollandığını öğrenmiş bulunmaktayım.

AA bide şu var, anladığım kadarıyla bu telefonları ülkeye turkcell sokmuş, bu sebepten dolayıdırki temmuz 2015 te faturalı aldığım telefonumun garantisi aralık 2016 da bittiği belirtiliyor lenovo resmi sitesinde, yani 7 ay erken, çünkü garanti başlangıç tarihi ise aralık 2014 olarak gözüküyor, buda aklıma turkcel in bu telefonları bu tarihte ülkeye soktuğu ve garanti için bu tarihin milat olarak alındığı geliyor.

Ha yukarıda belirttiğim anakart değişimi varya, o değişimden dolayı olsa gerekki servis bana telefonumun yurtdışı cihaz olduğunu söylüyor, buda anakart değişiminden sonra imei numarasının da değiştiğini ve yeni imei numarasının da yurtdışı kayıtlı olduğu anlamına gelir ki her an telekominikayson tarafından cihazımın kilitlenme riski de bulunmakta, aynı zamanda lenovo resmi sitesinde de şu an telefonum yurt dışı cihaz olarak gözükmekte ve garanti kapsamı dışında.

Bir daha bir lenovo ürünü almak mı ALLAH korusun.

KISACA BU CİHAZI BİR YILA YAKIN BİR ZAMANDA KULLANMAYA ÇALIŞAN BİRİ OLARAK ,
    EĞER SABRINIZ VARSA
    VE EĞER SİNİRLERİNİZ OLDUKÇA GEVŞEK İSE
    VEDE EĞER SAKIZDAN ARABA KAZANACAĞINIZA İNANAN BİRİ İSENİZ ALIN DERİM...

• avk29 A kullanıcısına yanıt
    4g
  • muratai kullanıcısına yanıt
    ekran parlaklığını kıstığınızda güneşli bir havada ekranı görmek için telefonu karanlık bir odaya götürmek gerekli, bunu yapmak yerine telefonun özelliği olan bütün uygulamaları devre dışı bırakma seçeneği var onu kullanmak daha akıllıca, böylece şarjı 2 gün gider, yada bir tane nokia 5110 alıp kullanmak mı daha iyi bilemedim şimdi, ben kullanmıştım şarjı bir hafta gidiyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: perkam34

ekran parlaklığını kıstığınızda güneşli bir havada ekranı görmek için telefonu karanlık bir odaya götürmek gerekli, bunu yapmak yerine telefonun özelliği olan bütün uygulamaları devre dışı bırakma seçeneği var onu kullanmak daha akıllıca, böylece şarjı 2 gün gider, yada bir tane nokia 5110 alıp kullanmak mı daha iyi bilemedim şimdi, ben kullanmıştım şarjı bir hafta gidiyordu :)

Güneşli havaya çıkınca ekran parlaklığını açıverirsin olur biter. Sürekli dışarda telefon mu kullanıyorsun güneş altında ne alaka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.