Şimdi Ara

Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

quote:

Orijinalden alıntı: Bien123

quote:

Orijinalden alıntı: forum-123

quote:

geçenlerde aldığım lenovo g780 leptobu güç düğmesinden kapattım daha sonra açtığımda yavaş açıldı bunun nedeni nedir

Arkadaşım senin bu sorununu bu konuda değil,BAŞKA BİR KONUDA açman gerekiyor. Hemen atlamışsın ortaya !

konu lenovo g780 değilmi mal

HAYIR Bien-123 BURADAKİ KONU ''Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN'' OKUMA KITLIĞIN VARSA HASTANEYE GİDEBİLİRSİN..
     Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN

amaç soracağın şeyi sormak konuyla ilişkili diye yazdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçenlerde aldığım lenovo g780 leptobu güç düğmesinden kapattım daha sonra açtığımda yavaş açıldı bunun nedeni nedir

Arkadaşım senin bu sorununu bu konuda değil,BAŞKA BİR KONUDA açman gerekiyor. Hemen atlamışsın ortaya !

HAYIR Bien-123 BURADAKİ KONU ''Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN'' OKUMA KITLIĞIN VARSA HASTANEYE GİDEBİLİRSİN..

geçenlerde aldığım lenovo g780 leptobu güç düğmesinden kapattım daha sonra açtığımda yavaş açıldı bunun nedeni nedir"

ve

Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN" un ne alakası var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçenlerde aldığım lenovo g780 leptobu güç düğmesinden kapattım daha sonra açtığımda yavaş açıldı bunun nedeni nedir"

ve

Lenovo Windows 8' li nootebooktan UZAK DURUN" un ne alakası var?

çünkü bendeki leptop ta lenovo g780 windows8 li notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretaslan

Lenovo 2013 ten itibaren talep edene recovery DVD'lerini gönderiyor. Bu Beklemediğim bir gelişme oldu. En azından olumlu bir adım. Fransadan gönderilecek ve 4-5 günü bulur dediler. İlgilenenlere...

Acaba halen gönderiyorlarmı? Ayrıca bunun için servis çok uğraştırıyormu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylendimi bilmiyorum ama biosta gömülü olan seri numarısını üçüncü parti bir yazılımla öğrenebiliyorsunuz. Bu seri numarasına uygun windows 8 versiyonu ile sorunsuz format atabilirsiniz bilginize.http://rweverything.com/ bu linkte gerekli uygulama mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

söylendimi bilmiyorum ama biosta gömülü olan seri numarısını üçüncü parti bir yazılımla öğrenebiliyorsunuz. Bu seri numarasına uygun windows 8 versiyonu ile sorunsuz format atabilirsiniz bilginize.http://rweverything.com/ bu linkte gerekli uygulama mevcut.

Verdiğiniz linkte download kısmında bir çok sürüm var hangisini indireceğiz acaba? Birde indirip kurdum bir tanesini bir uyulama açıldı ama serial i nasıl alacağız oradan yardımcı olursanız sevinirim.
  • med_cezir91 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 72 Mb geçmeyen wifi kartımı değiştirmek istediğimde bios tarafından sadece uygun kartları kullanabileceğim uyarısı alıyorum ve bilgisayar başlamıyor bile. Lenovo wifi kartımı yükseltmek istiyorum diye aradığımda böyle bir hizmetlerinin olmadığı, bozuk olanın aynısı ile değiştirebildiklerini söylüyorlar. Çözüm; bios daki whitelist i kaldırmak. Yani biosu modlamak bu risk sonuçta. Ben denediğimde "Error: Not support AT-p information CL Registry:0x0" hatasını aldım ve update edemedim. Bilgisi olan var mı?
  • biri bana açıklıyabılırmı Win7 yükliyemiycem mi yada yüklersem win8 de kurulumu kalıcak hep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristyna

Recovery dvd diye birşey yok çünkü cdyle kurtarma yapma devri artık rafa kalkıyor. bu isyanınızın sebebi aslında küçük bir detayı atlamış olmanız. Windows 8 kendi kendini yedekleyebilen bir OS, yani üreticinin size göndereceği herhangi bir ek programa ihtiyacınız yok. 16gb 'lık bir usb flash drive alın windows 8 metro ekranı açıkken ''kurtarma'' yazarak arama yaptırın Ayarlar kısmında -kurtarma sürücüsü oluştur- diye bir bölüm var. bunu kullanarak lisanslı windows 8inizi kolayca bootable flash haline getirebiliyorsunuz. bu yöntemle her makinada harddiski söküp yerine direkt ssd kurabiliyoruz, oldukça basit bir iş..

Windows 8 yüklü laptopların %90ı recovery dvd oluşturma diye bir seçenek vermez, ya da yanında cd göndermez. Cd, dvd kültürü artık bitiyor, hatta blu-ray diskler bile beklenen patlamayı yapamadı. Hepsinin yerini usb flashlar aldı, artık usb 3.0 bağlantı kurabilen flashlar bile var piyasada, bağlantı hızları çok yüksek. İlk Win8li laptop aldığımda aynı isyanı bende yaptım, hatta mağazaya gittiğimi akabinde üreticiye mail attığımı falan hatırlıyorum. usbden kurtarmayı keşfettiğim gün ssd satın aldım hatta bütün değişim işlemi 1-2 saat civarı anca sürmüştür.

Merhaba dediğiniz gibi 16gb usb belleğe yedek aldım ve kenarda bulunduruyorum. Bugün bir şey farkettim G780in bios ayarlarında USB'den boot ayarı yok. Harici hdd'me w8.1 kurdum ve ondan başlatmaya çalışırken farkettim bu durumu. Sizce anakartın USB'den boot özelliği olmayabilir mi? Eğer bu durumun açıklaması bu ise usb belleğe aldığım yedeği herhangi bir sorunda kullanma şansım da ortada kalkmıyor mu? Sonuçta recovery dvdmiz de yok. Harddisk arızalanırsa gizli bölüntüden de recovery yapamayız. Nasıl oluyor işin içinden çıkamadım...

• fikretaslan F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Onekey Recovery Windows 8 versiyonunda Recovery DVD'si oluşturmanıza olanak vermiyor fakat siz Windows 8 kullandığınız için her ihtimale karşı elimde Recovery DVD'si bulunmasını istiyorum diyerek Recovery DVD'si talep edebilirsiniz. Siz ürünü satın alırken Windows 8 işletim sistemini de satın aldınız bu DVD sizin hakkınız yani.

Windows 8 ürün anahtarının anakart üzerinde olmasının sebebi ise kopyalanmaması, çoğaltılmaması ve çalışmaması içindir. Bir çok firma bu sisteme geçiş yapıyor açıkçası. Bu bilgiler firma tarafından tutulmaz tabi ki siz 3rd party yazılımlar ile her türlü bu ürün anahtarına ulaşabilirsiniz o ayrı konu gerçi.

Cihazın altında servis kapağı mevcut sökerek cihaza hasar vermeden SSD disk takabilirsin ve daha sonra Recovery DVD'si ile kurulum yapabilirsin.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1stOrfe

Merhabalar,

Onekey Recovery Windows 8 versiyonunda Recovery DVD'si oluşturmanıza olanak vermiyor fakat siz Windows 8 kullandığınız için her ihtimale karşı elimde Recovery DVD'si bulunmasını istiyorum diyerek Recovery DVD'si talep edebilirsiniz. Siz ürünü satın alırken Windows 8 işletim sistemini de satın aldınız bu DVD sizin hakkınız yani.

Windows 8 ürün anahtarının anakart üzerinde olmasının sebebi ise kopyalanmaması, çoğaltılmaması ve çalışmaması içindir. Bir çok firma bu sisteme geçiş yapıyor açıkçası. Bu bilgiler firma tarafından tutulmaz tabi ki siz 3rd party yazılımlar ile her türlü bu ürün anahtarına ulaşabilirsiniz o ayrı konu gerçi.

Cihazın altında servis kapağı mevcut sökerek cihaza hasar vermeden SSD disk takabilirsin ve daha sonra Recovery DVD'si ile kurulum yapabilirsin.

Teşekkürler.

Recovery dvdsi vs göndermiyorlar. Recovery DVD'si yok. Paramızla aldığımız işletim sistemini tekrar paramızla yüklemeyi teklif ediyorlar.

Ayrıca bir daha BHD ile uzaktan yakından ilişkili bir elektronik cihaz ya da odun parçası bile satın almam.

• Lenovo g505 var çok memnunum wd nin black hard disk ini aldim 1tb 16gb nand ssd yani hibrit bende dvd yapicam sandim bulamadim bir arkadas aciklamis 16gb usb varsa direk Windows 8.1 hallediyor kurtarma yazdim orda çıktı tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.