Şimdi Ara

Lenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı
    Lenovo Y-520

Ekran kartı : GTX 1050
    İşlemci : İntel i5 7300HQ
    Depolama : 1 TB SATA HDD
    Ram : 8gb

Ayrıntıları dileyene dxdiag komutundan SS alıp atabilirim .

Bilgisayarı 14.04.2018 tarihinde Kazakistan'dan aldım . Bilgisayarı merdiven altı satıcılarından değil tıpkı mediamarkt - teknosa gibi ''SULPAK'' isimli büyük bir teknolojik mağazadan aldım dilerseniz araştırabilirsiniz . Fişinde resmi olarak 1 yıl garantisi olduğu yazıyor ancak garantisi Türkiye'de geçerliliğini koruyor mu vs net olarak bilmediğim için onun ayrıntılarını yazmıyorum sırf bu sebeplerden fiyatı uygun tutuyorum zaten .

Bilgisayarda bir sorun yok gayet güzel çalışıyor oyunları oynatıyor . Zaten RAM ve SSD eklenebilen bir model internetten yorumlarına bakabilirsiniz . Çoğu kullanıcının eleştirisi ''HDD yavaş onun dışında güzel bir bilgisayar'' yorumuna bende katılıyorum . Bu özelliklerde bir bilgisayar için HDD daha iyi olabilirdi ancak beni şu zamana kadarLenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı rahatsız etmedi . Genel anlamda yorumlarına baktığınızda sorunsuz ve güzel bir model . Hepsiburada fiyatı 5299 LİRA .

Bilgisayar normal Q klavye tuşların sağ alt tarafında ek olarak kiril alfabesi var fotoğraflarda gördüğünüz üzere shift + alt kombinasyonu ile istediğiniz klavyeye geçebiliyorsunuz . Merak ettiğiniz ayrıntılar fotoğraflar vs varsa sorabilirsiniz

Fiyat : 3500 LİRA Lenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı Lenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı Lenovo Y-520 İ5 GTX1050 Oyun Bilgisayarı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : Donanimhaber.com Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bilgisayar ihtiyacım kalmadığı için satıyorum takas teklif etmeyin lütfen
  • Hocam öğrenciyim en son oluru nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.