Şimdi Ara

Lenovo y50-70 ( 4gb gtx 960m )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matlab ide icine katayim hatta solidworks u hepsini nefessiz açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay kullandım. Harddisk ve fan sesi gibi kronik sorunları olan bir Laptop. Son olarak oyunlar da karanlık ortamlarda görmek baya zorlaşıyor.

Bunun haricinde güzel bir Laptop. Özellikle sesini ve içinde ki lenovo ya özel programları beğenmiştim.

• harddisk ilk fırsattan değiştirilecek birşey de fan olyı hakkında biraz bilgilendirebilir misin ? ekranı kötü mü karanlık oyunları pek oynamam zaten pek oyun oynamaya fırsat bulacağımı düşünmüyorum en fazla cs go fln oynarım arada
  • TR0230374100 T kullanıcısına yanıt
    Karanlık oyundan kastım Oyunlarda karanlık ortamlara girdiğiniz de görüntü gerçekten kayboluyor, örn. ben far cry 4 oynarken deniz altı bölümüne geldiğim de bir türlü ilerleyemedim çünkü ekranda neredeyse hiçbir şey gözükmüyordu.

Fan olayıda bildiğiniz fan sesi geliyordu sanki bir yerlere sürtülüyordu fan. Servise gönderdim hem fan için hem de harddisk için harddisk ve fanı değiştirmişlerdi ama fanda ki ses halen devam ediyordu. Yeni koydukları hard diskte ise 8gb sshd özellikli bir hard disk koymuşlardı ve sıkıntım çözülmüştü.
  • Ürünü yeni aldım l gtx860m bulunuyor aldığım modelde y5070 diye geçiyor çok bir fark varmı bilmiyorum ama gerçekten kaliteli bir ürün ekran harddisk vs bir sıkıntı yaşamadım ses falan yok gayet güzel karanlık bölümlerde bana kalırsa sıkıntı yaratmıyor pili çok çabuk bitiyor sadece tek sorun bu oda gayet normal bence şüphesiz alınabilecek bir ürün estetik anlamdada çok güzel 3750 liraya aldım şu an teknosada 3500 lira sanırsam güle güle kullan şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 22 Ekim 2015; 22:49:40 >
  • 860m li 1tb+8gb Ssd li model gittigidiyor da 3300

Y50 70 i araştırıyorum ama bimeks teki görevli kronik ısınma problemi var dedi. Bende autocad solid vs. bu tür programlar kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 22 Ekim 2015; 23:24:46 >
  • Ben de gtx 960m ekran kartlı modeli aldım 2 gün önce ama dünden beri ekranda yatay çizgiler çıkıp gidiyor çok kısa süreliğine aa her zaman değil şarjdayken pek olmuyor mesela bios güncellemesi yaptım düzelir gibi oldu tekrar başladı, ekran kartını güncellemeye çalıştım da yapamadım şu anda normal bilgisi olan varmı bu konuda?
  • çok kararsız kaldım limitim 3500-4000 arası msi alamıyorum (ssdli model) lenovo düşündürüyor :(
  • y50-70 lerin 960m ve 1080p olanlarının ekranı ips ekrandır. 860m olan eski seriler tn paneldir. Ayrıca 4k olanlarında ekranı tn paneldir.
    Sadece 960m 1080p ler ips dir
  • Bence sistem topla daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.