Selamun aleyküm.Laptop almak istiyorum benim eski laptop donuyor,ısınıyor vs vs. yenisi şart yani.Asus alacaktım ama fiyat fazla oldu lenovonun bu modeline yöneldim: İşlemci: Intel Core i7-4710HQ 2.5GHz İşlemci (6MB Önbellek 3.50GHz'e kadar Turbo) Ekran: 15.6" LED Full HD (1920x1080 ) ANTI-GLARE Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Bellek: 8GB (1x8GB) DDR3 SDRAM 1600 MHz, 2 Slot Sabit Disk: Hybrid 1TB 5400 RPM+8GB SSHD İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 bit EM
Optik Sürücü: Yok Ethernet Kartı: Lenovo BGN wireless Bluetooth: Bluetooth Version 4.0 Kamera: Dahili 1.0M HD Ses: Dolby Home Theatre ses sertifikasyonunu destekleyen JBL® tasarımlı hoparlörler Klavye: Arkadan Aydınlatmalı, Q Türkçe, Numeric Tuş Portlar: 2 USB 3.0 + 1 USB 2.0, HDMI Batarya: Standart 4-cell, 54W batarya ile 5 saate kadar
Çok oyun oynayan birisi değilim oynasam belki Point Blank oynarım oda belki.daha çok yabancı dizi,film izleyen birisiyim ve alacağım laptopda normal kullanımda ısınmasını istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.