S.a donanım haber severleri benim lenovo y5070 ( 4gb ekran kartı olan modeli ) bilgisayarım var,2 grafik kartı var biri on board diğeride GefORCE GTX 860M Call of duty adwanced warfare yükledim ancak ne yaptıysam oyunda ekran kartını tanıtamadım dedicated video memory oyunda 192mb gözüküyor bu da yeterli olmuyor oyuna ( internetten baktım nvidea yüksek performanslı işlemciye aldım olmadı --------- sağ tıklayıp oyunu yüksek performanslı işlemci ile başlattım olmadı------- ekran kartı driverını güncelledim olmadı-----başka drıvarları güncellledim olmadı----oyunu kendi içinden optimize ettim olmadı-------sildim bir daha yükledim olmadı bunların dışında bir çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi ?) (lenovo y5070 ekran kartı intel graphics 4600 ve Nvidea geforce gtx 860m doğru driverları yüklediğimden emin değilim bilen varsa bu konuda da yardımcı olursa sevinirim ) şimdiden teşekkürler iyi günler
linke tıkla açılan sayfada date yazan yere bir kere tıkla, en güncelden geriye doğru dizilecek driverlar. İntel ve nvidia sürücülerini indirip kur, önce intel sonra nvidia sırasıyla.