Şimdi Ara

LENOVO Y50-70 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tasarım programları için ortalama bir laptop alıcam . Solid ve catia da çizim yaparken fazla kasmıyacak bir laptop arıyorum.Lenovo'nun y50-70 serisi laptopunu beğendim.Bu fiyata daha iyi ve daha kaliteli birşey biliyormusunuz diye sormak istedim.Bu arada teknosada fiyatına bakdığımda 3800 lira olduğunu gördüm pcdepoda ise 3100 liraya alınıyor.Laptopun özellikleri:
    i7-4710HQ - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar
    Ekran Boyutu 15.6
    Ekran Tipi Full HD(LED)
    Ekran Kartı Belleği 4 GB - Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 860M DDR5 128BIT
    Sistem Belleği 16GB
    Bellek Tipi DDR3

https://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y5070-59-432245-notebook

• Ben bu bilgisayarı kullanıyorum. Programlama ile uğraşıyorum aynı zamanda. Oyunlarda ve programlama konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsin. Ancak bir SSD kesinlikle şart. Bilgisayarın hakkını veremiyor koydukları HDD gerçekten çöp!
  • Anladım sipariş ettim biraz önce .Birkaç saat önce 3.400 e yükselmişti birdaha çıkmadan alayım dedim.128 gb lık bi ssd takarım artık.SSD gibi oem ürünlerini ucuza alabileceğim yer biliyormusunuz acaba.Eskiden vatan her hafta sonu indirim yapardı artık yapmıyor.Dolarda yükseldi indirimli biryer bulabilirsem daha iyi olacak :D
  • Arkadaşlar bugün laptop elime ulaştı 2 sorum olucak.
    1-İçinde format cdsi gelmedi format cdsini ayriyetten talepmi etmem gerek yoksa format cdsi oluşturmak için birşey mi yapmam gerek?
    2-Pc özelliklerine baktığımda intel hd graphics 4600 kullanıyor diyor.gtx 860m i nasıl aktif ederim?
    cevaplar için şimdiden teşekkürler. Şimdi baktımda render başlığı altında gtx 860m i , display başlığı altında intel hd graphics i gösteriyor.Şimdi grafiği işlemek için gtx 860m i kullanıyor demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigEng -- 30 Mayıs 2015; 17:02:15 >
  • Bu SSD'ler normal HDD'lerden çok farklı mı giriş bakımından ? Laptop'dan HDD'ı söküyor muyuz SSD takmak için ?
  • BigEng B kullanıcısına yanıt
    güç tuşunun solunda, one key recovery tuşu var formatı o tuş vasıtasıyla atıyoruz.
    Nvidia oyunlarda ve grafik programlarında otomatik aktif olur. Olmazsa, programa sağ tuşla tıklayıp grafik işlemciyle çalıştırdan nvidia seçip kullanabilirsiniz.
  • 1. hiç bir fark yok
    2. evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef sökmek gerekiyor hdd yi ama bilgisayarı alacaklar için soyluyorum inanılmaz bi kullanım zevki var performans pc aldık ultrabook gibi zarif mükemmel bi cihaz. Ayrıca bu sshd olayı 1TB -8gb ssd olayı windows açılışı için tasarlanmış sanırım bilgisayar tıklar tıklamaz açılıyor o kadar da program yükledim ilginç bişi var bilgisayarda tek sıkıntı oyunlar biraz yavaş yuklenir, dosya aktarımı yavaş olur varsın olsun boylede iyim :) Allaha şükür Monster tuzağına duşmedimde şu pcyi aldım. Alacak olanlar gözleri kapalı aldınlar hem tasarım hem performans doyurucu. Yabi düşünüyorsanız phalılanmadan almanızı tavsiye ederim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.