Şimdi Ara

Lenovo Y50-70 ile ilgili kasma(donma) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lenovo y50-70 gtx860m modelini kullanıyorum bikaç gündür. Fare imlecini masaüstünde hareket ettirirken takılma oluyor. Çok kısa sürelerle ve çok sık bi şekilde imleç hareketsiz kalıyor ve bir anda götürmek istediğim yerde beliriyor. Yazılımsal olarak bi çözüm bulamadım. Sürekli var bu. Sadece fare ile ilgili değil çok genel birşey çünkü oyunlarda da fpsyi 10lara kadar düşürüyor anlık bir şekilde.

HDD ile mi alakalı sizce bu durum? SSD alıp taksam durum düzelir mi? 530 lira vericem SSD'ye ama emin olmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbeauty -- 16 Ocak 2016; 15:19:11 >

• donanımalrda bir osun oalbilri hdd evet yavaşlatır ssd alırsan iy iolur ama bu akdar da takılma yapmaması gerekir. Tüm driverlerin uyugn ve güncel olduğundan emin msiin. (ki zaten amasaütündeyken 860m çalışmaz paylaşımlı olan çalışır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali980

donanımalrda bir osun oalbilri hdd evet yavaşlatır ssd alırsan iy iolur ama bu akdar da takılma yapmaması gerekir. Tüm driverlerin uyugn ve güncel olduğundan emin msiin. (ki zaten amasaütündeyken 860m çalışmaz paylaşımlı olan çalışır)

Driverlarım güncel. Bundan önce de lenovo y50-70 vardı bende ekranı sorunlu olduğu için iade ettim. Onda da bu tarz donma sorunları oluyordu. Bunda da var.
    Sürekli böyle değil. Arada bir kasmaya başlıyo. Servise göndermek istemiyorum o kadar vakit kaybedemem. HDD yerine SSD takınca sorun düzelir mi acaba? Sıfır orjinal Win 8 yüklücem bir de.
  • Aynı cihazı kullanmaktayım, ve bu tarz sorunları çözmek için 20-30 defa format atmışımdır. en sonunda windows 8.1 ve tüm driverları kendi sitelerinden indirerek denedim ve sonuç olumlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.