Şimdi Ara

Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
21
Favori
39.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donatello96

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

2. kere aldım şu bilgisayarı :D dolby kullanılmıyor mu ?

İyi günler hocam hayırlı olsun.Bende dün vatanda 2.defa aldımEve geldim bi baktım led ışıklarında az bişi acıklık var ışık süzüyor bastırınca kapanıyor sizinde ilkinde böle bi sorununuz vardı galiba iade etssemi yoksa kalsınmı ne yapmalıyım acaba?

Hocam ayni konuyu bende acmisim herkeste ayni o benim 2. Y50 oda ayni iade edilcek bir durum degil iciniz rahat olsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler içimi rahatlattınız
  • Mağazadaki uygulamaları indiremiyorum. Kişisel bilgisayarınız internete bağlı değil hatası alıyorum ( internete bağlıyken ) . Çözümü bilen birisi paylaşırsa sevinirim..
  • Nedense peste yetersiz ekran kartı olarak hata veriyor. Yüksek performanslı nvidia işlemcisiyle dediğim halde
  • Arkadaslar benim pc de video izlerken 3-4 dk da bir donuyor. Boyle sorun yasayan oldumu bi yardimci olsaniz?

• S.a Arkadaşlar Herkeze Günaydın
    Recovery yaparken dosyalarımın silinmemesi için ne yapmam gerekiyor ???

• Dosyalarınızı flash bellek veya harici harddisk'e yedeklemeniz gerekiyor.
  • Konudaki Intel Rapid Storage Technology driverini indirip kurun. Sorunun düzelmiş olması gerekir.
  • Masaüstünde sağ alt köşedeki bildirim merkezinden Nvidia GeForce Experince'ye sağ tıklayarak güncelleştirmeleri kontrol ediniz. Eğer varsa güncelleştirip tekrar deneyin.
  • Konuda anlattığım Hızlı başlat özelliğini devre dışı bırakarak bilgisayarın açılış ve kapanış hızını belirli bir ölçüde hızlandırabilirsiniz.
  • Yazılardaki bulanıklığı düzeltme ile ilgili adımlar konuya eklenmiştir.
  • Arkadaşlar bu geç kapanma sorununu nasıl çözücez bileniniz varmı servisi aradım servis kaydı yapabiliriz dedi yada vatanla görüşün dedi eğer çözümü varsa yapayım yoksa vatana götürüp değişim istiyicem ?
  • Konudaki "hızlı başlat" seçeneğini kapatarak sorunu çözebilirsiniz.
    Eğer yüklü değilse yine konudaki Intel Rapid Storage Technology driverini indirip kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal-tr -- 13 Ekim 2014; 14:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal-tr

Dosyalarınızı flash bellek veya harici harddisk'e yedeklemeniz gerekiyor.

Hocam Kullanım Klavuzunda Şöyle Bi İfade Geçiyor
    Sayfa 17 de
     Lenovo Y50 Destek (Sorular,Sorunlar ve Çözümleri)
  • jackal-tr J kullanıcısına yanıt
    evet gerçektende fark oldu hızlı başlatı kapatınca bi sıkınım kalmadı canavar gibi maşallah eyw kardeşim
  • Siz dediğim işlemi yapın. Yedekleme yapmanız gerektiğini uyarıyor yoksa dosyalarınız silinecek diyor.

• arkadaşlar ben de y50 kullanıcısıyım daha doğrusu yenı aldım ıkıncı el bılgısayar sıfır gıbıydı 15 gun kullanılmış yanı herneyse bu bılgısayar ortalama 40 sn ye de açılıyor sızce cook uzun bır sure degılmı ?

• Oyunlarda direk gtx 860 ı görmesi için ne yapmalıyım anakartın ekranını görüyor sürekli oyuna girmeden yüksek performanslı ekran kartını seciyorum fakat direk onu görmesi için oyunlarda ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Oyunlarda direk gtx 860 ı görmesi için ne yapmalıyım anakartın ekranını görüyor sürekli oyuna girmeden yüksek performanslı ekran kartını seciyorum fakat direk onu görmesi için oyunlarda ne yapmalıyım ?

Bende oyunlar otomatik olarak nvidia da çalışıyor. NVIDIA Denetim Masasına girim3D Ayarlarının yönetilmesi diyembir sekme var ordan hepsini tek tek ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarın hard diskini ssd ile değiştirmek istiyorum lakin kasa yapısı ince olduğu için her ssd takılamayabilir diye duydum
    http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html#ozellikler
    bu ssd y50 ile uyumlumudur bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.