Şimdi Ara

Lenovo y50 inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
4
Favori
10.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memoli31200

Sadecenotebook yani sinerji bilgisayar kardesim

anladım
    ben de orda güvenli bilgisayar diye yazmışsın o yüzden bi soriyim dedim
  • Onu yanlıs yazmışim sinerji bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcdepodan az önce sipariş verdim. Süreci ve pc'yi kendimce anlatırım bende :)

• aytaccgl kullanıcısına yanıt
    Hangi ödeme şekliyle kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

Pcdepodan az önce sipariş verdim. Süreci ve pc'yi kendimce anlatırım bende :)

Keske bekleseydiniz,fiyati ara ara dusuyor.

• bende pcdepodan alacağım bu gidişle, yarım saatte bir sayfayı yeniliyorum :) şöyle 2.800 civarına düşsün bende sipariş vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

bende pcdepodan alacağım bu gidişle, yarım saatte bir sayfayı yeniliyorum :) şöyle 2.800 civarına düşsün bende sipariş vereceğim.

2750 ye düşsün hemen alacagim

• Ben de alacağım ama peşin olarak alamayacağımdan sanırım 3000 e yakın bir fiyat vermem gerekecek.
    Pcdepo dan daha önce alışveriş yapanınız oldu mu? Kargo gecikmesi falan oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death the Kid -- 28 Ağustos 2014; 16:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death the Kid

Ben de alacağım ama peşin olarak alamayacağımdan sanırım 3000 e yakın bir fiyat vermem gerekecek.
    Pcdepo dan daha önce alışveriş yapanınız oldu mu? Kargo gecikmesi falan oluyor mu?

Ertesi gun veriyorlar valla peşin 2750 olsun hemen alacagim

• Düşsün sunun fiyatı ya Pazartesi kaçırdım simdi kesin alacagim

• Pc depo peşin fiyatına 6 taksit yapıyor,fiyat 2987 olmuş an itibari ile.ben de sipariş verecem heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: taylan31

Pc depo peşin fiyatına 6 taksit yapıyor,fiyat 2987 olmuş an itibari ile.ben de sipariş verecem heralde

sabret hocam o kadar verilirmi pcdepo 2.7 küsürlere çekmişti bekle çeker yine

• Valla aynı cihazdan 2 tane ilanları vardı 1 i indirimliydi, şimdi fiyatları eşitlemişler. 3100 olmuş

• ben bugün pcdepo'dan sipariş vermiştim. sonra bir baktım ki fiyat 120 tl gibi bir şekilde aşağı düşmüş. aradım iptal etmek istediğimi ve yeni fiyattan sipariş vereceğimi söyledim. onlar da biz aradaki farkı size havale edelim dediler. ben de kabul ettim. şimdi siparişim kargoya verilmiş. süreç geliştikçe yazarım.

bu arada bir de aşağı ups kargo takip numarası koymuşlar ama kodu girdiğimde kargonun farklı bir şehre gideceği ve başkası adına çıktığı yazıyor. aradım şimdi ulaşamadım. ben adresi doğru girdim. yanlış yollamış olabilirler mi? yada kargo takip numarasını öylesine koymuş?
  • Bugun fiyatı çekmediklerine göre doydular paraya galina

• Ben pcdepo kadar açgozlü musteri memnunuyeti 0 olan bir firma daha gormedim arkadas. Dolar 2.15 2.18 arasinda degisirken bu laltobun fiyati 600 tl degisiyor gunde neredeyse simdide ucuz olani kaldirmislar pahaliya satiyorlar yaziklar olsun kazandiklari paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

ben bugün pcdepo'dan sipariş vermiştim. sonra bir baktım ki fiyat 120 tl gibi bir şekilde aşağı düşmüş. aradım iptal etmek istediğimi ve yeni fiyattan sipariş vereceğimi söyledim. onlar da biz aradaki farkı size havale edelim dediler. ben de kabul ettim. şimdi siparişim kargoya verilmiş. süreç geliştikçe yazarım.

bu arada bir de aşağı ups kargo takip numarası koymuşlar ama kodu girdiğimde kargonun farklı bir şehre gideceği ve başkası adına çıktığı yazıyor. aradım şimdi ulaşamadım. ben adresi doğru girdim. yanlış yollamış olabilirler mi? yada kargo takip numarasını öylesine koymuş?

Hocam bende kardeşime alacağım bu modeli ben y510p gt755m sli kullanıcısıyım oyun değerlerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim iyi akşamlar.
  • tabi, steam yaz indirimlerinde alıpda oynayamadığım 2-3 oyun var. cod ve payday2 gibi. onları oynar yazarım... umarım sorunsuz gelir.
  • Valla biz alamayacağız herhalde y50'yi, fiyat düşeceğine artıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

Ben pcdepo kadar açgozlü musteri memnunuyeti 0 olan bir firma daha gormedim arkadas. Dolar 2.15 2.18 arasinda degisirken bu laltobun fiyati 600 tl degisiyor gunde neredeyse simdide ucuz olani kaldirmislar pahaliya satiyorlar yaziklar olsun kazandiklari paraya

Aynen kardesim bi site daha var teknoloji kapında diye 2824 peşin alırsan peşin almak icin tıklıyorum ups kargo 19,90 tl eklenince 2844 olması gerekirken 2866 oluyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.