Şimdi Ara

Lenovo Y500 Performans İyice Düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu alalı 2 aydan biraz fazla oldu ama performansı iyice düştü. En yüksek özelliklerde CS:GO oyununda 200-250 FPS alıyorken artık en düşük özelliklerle SLI ile 60 FPS, SLI devredışıyken 80-150 FPS alıyorum (şaka gibi). Diğer oyunlardada azda olsa performans düşüklüğü var. Bugünlerde de orijinal Battlefield 3'de hata sorunu almaya başladım, bugünde bilgisayar resmen dondu, güç düğmesine basarak kapatmak zorunda kaldım. Yok mu bu bilgisayarı ilk günkü haline getirebileceğim bir çözüm :( İyice sinir etmeye başladı beni. :@

• bigisayarda virüs olabilir virüs varmı diye baktır varsa sil yada bilgisayara format at
  • Bilgisayarda virüs bulunmamakta.
  • format atın driverları güncelleyip toz temizlemeyi çalıştırın
  • Toz temizlemeyi zaten sürekli çalıştırıyorum fayda yok. Formatlamak istemiyorum bir sürü uygulama oyun mevcut, başına gelen çözen yok mu?
  • Sıcaklıklar kaç derece oluyor? Hardware monitor u yükle. Hardware monitor aç ve oyuna gir 2 saat kadar laptop u zorlayacak bir oyun oyna mesela metro last light gibi sonra buraya sıcaklıklarının resmini at bir bakalım.
  • Recovery alıp recoberyi yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır cevap vermedim biraz araştırma vs yaptım ve laptopu formatsız eski haline döndürdüm sonunda. Lenovo'nun sitesinden bu PC için hazırlanmış Ekran Sürücüsü'nü yüklüyoruz ve asla NVIDIA'nın sitesinden güncellemiyoruz. Şu an NVIDIA 307.64 sürümüyle PC aldığım günkü performans veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibayram4736

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır cevap vermedim biraz araştırma vs yaptım ve laptopu formatsız eski haline döndürdüm sonunda. Lenovo'nun sitesinden bu PC için hazırlanmış Ekran Sürücüsü'nü yüklüyoruz ve asla NVIDIA'nın sitesinden güncellemiyoruz. Şu an NVIDIA 307.64 sürümüyle PC aldığım günkü performans veriyor.

hocam pc nin sol tarafinda adaptor girisinin orda kucuk dugmeye basarak recovery programini acabilir ordan hizli format atabilirsin..yeni gordum konunuzu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelttim gerek kalmadı recovery'e :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.