Şimdi Ara

Lenovo y500 sli devreye girmiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia sli bir türlü devreye girmiyor denetim masasındada görünmüyor windows 8 orjinal 64 bit zaten

driver versiyonu : 320.49

yardımlarınızı bekliyorum

• konuyu teknik yardım bölümüne açarsanız daha iyi destek alacaksınız forumun en yeni üyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kndmr_53

konuyu teknik yardım bölümüne açarsanız daha iyi destek alacaksınız forumun en yeni üyesi

yeni üye olurken sana danışırım birdaha ki sefer.

up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker33

quote:

Orijinalden alıntı: kndmr_53

konuyu teknik yardım bölümüne açarsanız daha iyi destek alacaksınız forumun en yeni üyesi

yeni üye olurken sana danışırım birdaha ki sefer.

up up

hocam arkadas sadece size yardimci olabilmek icin bilgilendirmis..bence daha guzel bir cevap verebilirdiniz.

sorununuzu nvidia denetim masasindan sli yi aktif ederek cozebilirsiniz..ayrica sli nin calismasi icin oynadiginiz oyunun sli destekli olmasi gerekir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle oynadığın oyunun SLI desteklediğine emin misin? Eğer öyleyse masaüstüne sağ tık, NVIDIA Denetim Masası'a gir. 3D Ayarları > SLI ve PhysX Yapılandırması> SLI Yapılandırması > 3D performansını maksimize et de.
  • Bu cevapların bulunabileceği yer burasıdır teknik yardım değil başlıklar ve makinenin kendisiyle alakalı herşey burada teknik yardım bölümünde leptop konusunda soru soranlar genelde cevapsız kalabiliyor ben çok gördüm ve burdaki başlıklara yönlendirdim.Tabi arkadaşın verdiği karşılık doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 9 Eylül 2013; 15:21:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.