Şimdi Ara

lenovo y510p 755m sli batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bu sorum daha önce cevaplandırılmışsa şimdiden özür dilerim. Araştırdım ama tam anlamıyla sonuca ulaşamadım. Gördüğüm kadarıyla Lenovonu y510p 755m sli modelinde nvidia optimus teknolojisinin inaktif olduğu söyleniyor. Türkiye'deki incelemelerde bu laptop prize takılmadan max. 3-4 saat çalışabildiği belirtilmiş. (kendi sitesinde de max 5 saat) Fakat lenovonun kendi forumunda açılan bir konuda 1 saat bile gitmediği söyleniyor. Acaba bu 2. ekran kartını çıkarmadan normal kullanımda entegre grafik kartı kullanılıyor mu yoksa sürekli 755m mi aktif oluyor? Eğer 755m sürekli aktifse prize takılı olmadan kullanımda pil ne kadar süre gidiyor?

• Ekstra olarak takılan ikinci ekran kartını çıkarttığınızda intel ekran kartını kullanabiliyorsunuz. Tek ekran kartlı herhangi bir bilgisayar gibi intel + harici şeklini alıyor. Entegre yani intel ekran kartını kullanarak elbette daha fazla batarya süresi elde edebilirsiniz.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki direk olarak çıkartırsak herhangi bir işlem yapmadan entegre ekran kartı aktif hale geliyor mu yoksa ayrı olarak başka işlemler gerekiyor mu?
  • Direk olarak çıkartmak derken bilgisayar açıkken olarak kastetmiyorsunuz umarım. Bilgisayarı kapatıp pili de çıkarmanız gerekiyor ekran kartını çıkarmak için. Ondan sonra açtığınızda aygıt yöneticisinde intel graphics ile birlikte gt755m görüyor olacaksınız. Herhangi bir oyuna girmediğinizde intel ekran kartı çalışır zaten. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Evet kapalıyken çıkarmayı kastetmiştim. Kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.